На світанку ворог атакував Одещину і Миколаївщину: скільки ракет вдалося збити

Три "Калібри" сили протиповітряної оборони знищили над морем

Російські окупанти атакували Одещину та Миколаївщину. ППО знищила три "Калібри" над морем, повідомили в ОК "Південь".  Активність і тактичної, і стратегічної ворожої авіації було зафіксовано на світанку. Крім того, близько опівночі над Миколаївщиною влучно відпрацьовано по 2 ударних дронах типу “Shahed-136”.

Водночас, в Оперативному командуванні повідомили, що в Чорному морі збільшено кількість ракетоносіїв до 3  – на бойове чергування до 2 підводних додатково виведено 1 надводний. Загальний залп “Калібрів” зріс до 16. 

Ракетну атаку ворог спрямував по Одещині і Миколаївщині. 3 “Калібри” сили протиповітряної оборони знищили над морем. Влучань не допущено.

Обстріли Одещини 

Вночі 15 червня, окупанти в черговий раз атакували Одещину безпілотниками. За попередньою інформацією в бік міста та області було запущено 13 БпЛА типу Shahed 136/131. 

За день до того, 14 червня, ворог здійснив черговий підступний обстріл мирної інфраструктури Одеси. За останніми даними окупанти направили на місто чотири крилаті ракети типу “Калібр” з кораблів у Чорному морі. 

Вночі 10 червня держава-терорист черговий раз атакувала Одещину та зокрема й Одесу дронами-камікадзе "Shahed-131/136". Всі безпілотники були знищені, проте через падіння уламків в одній із багатоповерхівок міста сталося загоряння. На жаль не обійшлося без жертв.

Раніше “Коментарі” повідомляли, що аграрне підприємство країни "Нібулон" отримає 27 млн євро від експортно-інвестиційного фонду Данії EIFO для збільшення потужностей філії "Бессарабська" в Ізмаїлі. Про це повідомляє пресслужба компанії.

Нагадаємо, що за минулий тиждень, в рамках "Зернової угоди", з портів Великої Одеси відійшло 5 суден. Загалом, на їх бортах було перевезено майже триста тисяч тонн зерна та інших харчових продуктів.  Про це повідомляє пресслужба Військово-морських сил Збройних сил України.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися