Ворожа ракетна атака на Одесу: є загиблі та поранені (фото)

Через обстріл зруйновано площу в 1000 кв.м, а 400 кв. м були охоплені вогнем

Сьогодні вночі ворог здійснив черговий підступний обстріл мирної інфраструктури Одеси. За останніми даними окупанти направили на місто чотири крилаті ракети типу “Калібр” з кораблів у Чорному морі. 


Про це повідомляє Одеська ОВА.


Сили ППО збили три ракети, але є і влучання. Ця атака призвела до загибелі трьох невинних людей і поранення 13 осіб. Житловий комплекс, навчальний заклад, бізнес-центр, кафе та крамниці в самому серці Одеси постраждали від обстрілу. У результаті цих пошкоджень, шестеро людей, включаючи двох охоронців і мешканців сусіднього будинку, отримали поранення.

picture

Одна з ракет була спрямована російськими бойовиками на складське приміщення з харчовими продуктами однієї з відомих торговельних мереж. Цей удар призвів до загибелі трьох співробітників складу, а семеро отримали серйозні поранення. Наразі триває розбір завалів, під якими можуть перебувати люди. Зруйновано площу 1000 квадратних метрів, а пожежу, що охопила площу 400 квадратних метрів, вдалося ліквідувати. На місці події працюють всі необхідні служби для надання допомоги та врятування постраждалих.

picture

У зв'язку з проведенням слідчих дій, тимчасово було перекрито рух транспорту по вулиці Шевченка — від проспекту Гагаріна до вулиці Пироговської.

picture

Ворог вчергове випробовує Одесу. Російські терористи застосовують свою зброю проти цивільних людей. Висловлюю щирі співчуття родинам загиблих та бажаю скорішого одужання всім постраждалим, — заявив голова Одеської обласної військової адміністрації Олег Кіпер.

picture

Нагадаємо, що вночі 10 червня держава-терорист черговий раз атакувала Одещину та зокрема й Одесу дронами-камікадзе  "Shahed-131/136". Всі безпілотники були знищені, проте через падіння уламків в одній із багатоповерхівок міста сталося загоряння. На жаль не обійшлося без жертв.

Джерело: https://t.me/odeskaODA/1770


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися