Нічна атака “Шахедів” по Одещині: є жертви

Через падіння уламків виникла пожежа на площі понад 50 кв. м

Сьогодні вночі 10 червня держава-терорист черговий раз атакувала Одещину та зокрема й Одесу дронами-камікадзе  "Shahed-131/136". Всі безпілотники були знищені, проте через падіння уламків в одній із багатоповерхівок міста сталося загоряння. На жаль не обійшлося без жертв.

Про це повідомляє пресслужба Одеської міської ради.

Згідно з отриманою інформацією, під час повітряного бою уламки одного зі збитих влучили у квартиру дев’ятиповерхового будинку. Це стало причиною виникнення сильної пожежі, яка охопила площу понад 50 квадратних метрів. На місце оперативно прибули рятувальники та вогонь було ліквідовано, але на жаль, врятувати трьох цивільних осіб не вдалося і вони загинули.

picture

Наразі відомо про 26 постраждалих, серед яких знаходяться двоє дітей та одна вагітна жінка. Троє з них у важкому стані.  Лікарі надають їм необхідну медичну допомогу для стабілізації.

picture

Також, в Білгород-Дністровському вибуховою хвилею пошкоджено житлові будинки. Внаслідок цього десять осіб отримали поранення.

picture

Нагадаємо, раніше “Коментарі” писали про нічну атаку дронами. Російські окупанти знову масовано атакували українські міста. Зокрема, по півдню України випустили дрони-камікадзе типу "Shahed-131/136". Про це повідомили в Оперативному командуванні “Південь”. У результаті три цілі знищили над Миколаївщиною і ще одну під Одесою.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися