В Одесу з робочим візитом приїхав президент України Володимир Зеленський

Під час візиту обсудив перспективи розвитку ВМС

Президент Володимир Зеленський прибув до Одеси, де обговорив проміжні результати та перспективи розвитку програми морських дронів та ракетної програми.

“Сьогодні – Одещина. Доповідь командувача Військово-Морських сил Збройних Сил України Олексія Неїжпапи. Багато важливих тем. Оперативна обстановка у Чорному морі, оборонні спроможності ВМС, стратегія розвитку Військово-Морських сил ЗСУ на час війни та у післявоєнний період”, – зазначив президент 

Деталі доповіді та обговорення не уточнюються – ймовірно, йдеться про секретну інформацію. Також президент привітав військовослужбовців Військово-Морських сил ЗСУ з професійним святом:

“Сьогодні для всіх українців абсолютно не якась там формальність – дякувати вам. Ми знаємо, ми бачили і ми вдячні за ту славу, яку здобувають для нашої держави складові наших Військово-Морських сил. Ми всі в Україні впевнені у вашій міцності, у вашій професійності та у вашій здатності й надалі демонструвати українську силу. Доля України – безперечно, бути міцною. Бути вільною частиною вільного світу. Я впевнений, що Україна захистить себе у цій війні та поверне усе своє, що поки контролюють окупанти”, - зазначив Зеленський. 

Раніше “Коментарі” повідомляли, що в Одесі відзначили День Військово-морських сил України. З нагоди свята на Думській площі перед будівлею мерії урочисто підняли Військово-Морський Прапор Збройних Сил України, а у парку Перемоги відбулися спортивні змагання серед курсантів та військовослужбовців ВМС. Про це повідомили у пресслужбі Одеської міської ради.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися