Одеські рятувальники отримали снігоболотоходи: більше про нові авто

Снігоболотохід "Богун" — український рятувальний автомобіль підвищеної прохідності

Недавно в Одеській області з'явилися два передові снігоболотоходи "БОГУН". Ці надійні машини, передані Державною службою з надзвичайних ситуацій (ДСНС) від колег з Миколаївської та Херсонської областей. Про це повідомляє ДСНС в Одеській області. 

Ми часто повторюємо, що ДСНС – одна велика родина. Це не лише на словах, а підкріплюється і ділом. Наші колеги з Головне управління ДСНС України у Миколаївській області та у Херсонській області передали нам 2 всюдиходи "БОГУН", які є ефективними під час таких негод, яка нещодавно пройшла Одеським регіоном, – йдеться в повідомленні. 

Що відомо про снігоболотоходи "БОГУН"

Снігоболотоход "Богун" — використовується як для порятунку людей в снігових заметах, так і для подолання сипучих ґрунтів та водних перешкод.

Ці сучасні рятувальні транспортні засоби оснащені передовою технікою, включаючи звукові сигнальні пристрої, світлодіодні фари, камери, GPS-навігатори та інше. Вони використовуються не лише в рятувальних місіях, але й в логістичних та евакуаційних роботах. За словами фахівців, ці транспортні засоби грають ключову роль у підтримці безпеки та ефективності роботи в умовах непередбачених ситуацій.

Нагадаємо, одеський гарнізон отримав значне поповнення своєї технічної бази завдяки благодійному фонду The Howard G. Buffett Foundation (HGBF). Загалом рятувальники отримали вісім новеньких автомобілів.

Читайте також