Одеські рятувальники отримали одне з найбільших поповнень гарнізону

Одеські рятувальники ефективніше реагуватимуть на екстрені ситуації

Одеський гарнізон отримав значне поповнення своєї технічної бази завдяки благодійному фонду The Howard G. Buffett Foundation (HGBF). Загалом рятувальники отримали вісім новеньких автомобілів. Про це повідомляє ДСНС в Одеській області. 

Вісьмома новими пожежними автомобілями, з яких сім – автоцистерни підвищеної прохідності, та одним автопідіймачем із 22-метровим підйомником, рятувальники Одещини тепер оснащені для ефективного втручання в екстрені ситуації.


З початку повномасштабного вторгнення наші закордонні друзі лише підсилюють оснащення рятувальників і роблять це регулярно. Це одне з найбільших поповнень Одеського гарнізону за останній час. Дякуємо нашим іноземним партнерам, – йдеться в повідомленні. 

Навчання рятувальників 

Нагадаємо, сцени з пожежі, з димом та криками про допомогу відтворили в Державному Одеському цирку під час гарнізонних пожежно-тактичних навчань. Навчання були максимально наближені до реальних ситуацій, забезпечуючи рятувальників, парамедиків, поліцію та працівників цирку можливість відпрацьовувати свої навички.  

Також “Коментарі” писали, що на базі аварійно-рятувального загону спеціального призначення фахівці ДСНС провели навчання для рятувальників які входять до складу пошуково-рятувальної команди, що будуть задіяні для участі в міжнародних рятувальних операціях у разі необхідності.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися