"Вибух в цирку": в Одесі пройшли пожежно-тактичні навчання

Сценарій імітував надзвичайну ситуацію з вибухом та пожежею. Рятувальники та медики спільно врятували "постраждалих"

Сцени з пожежі, з димом та криками про допомогу відтворили в Державному Одеському цирку під час гарнізонних пожежно-тактичних навчань. Навчання були максимально наближені до реальних ситуацій, забезпечуючи рятувальників, парамедиків, поліцію та працівників цирку можливість відпрацьовувати свої навички. 

Про це повідомляє ДСНС в Одеській області. 

Сценарій передбачав вибух у цирку, із подальшим загорянням будівлі та розповсюдженням вогню на поруч розташований будинок. У внутрішній частині цирку перебували люди, які потребували негайної допомоги. На щастя, це було лише симуляція, але всі необхідні служби вирушили на місце події та розпочали свою роботу.

Завдяки спільним зусиллям рятувальників, медиків, поліції та працівників цирку вдалося впоратися із ситуацією. Пожежу було загашено, постраждалих врятовано. Взаємодія всіх екстрених та спеціальних служб під час навчань допомогла показати, як вони можуть діяти спільно у випадку реальних загроз.

Ці навчання підкреслили важливість співпраці між службами та підготовку до надзвичайних ситуацій, що можуть врятувати життя в реальних обставинах.

Нагадаємо, на базі аварійно-рятувального загону спеціального призначення фахівці ДСНС провели навчання для рятувальників які входять до складу пошуково-рятувальної команди, що будуть задіяні для участі в міжнародних рятувальних операціях у разі необхідності.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися