Рятувальники Одещини вдосконалюють навички щодо порятунку людей: як пройшло навчання

Рятувальники вдосконалили навички при проведенні аварійно-рятувальних

Сьогодні на базі аварійно-рятувального загону спеціального призначення фахівці ДСНС провели навчання для рятувальників які входять до складу пошуково-рятувальної команди, що будуть задіяні для участі в міжнародних рятувальних операціях у разі необхідності. Про це повідомили в ДСНС  в Одеській області. 

Під час занять рятувальники вдосконалили навички при проведенні аварійно-рятувальних та інших невідкладних робіт з ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій: обвалення будівельних конструкцій, землетрусів, ведення бойових дій у межах міста тощо.

Крім того, вдосконалити свої вміння та поділитися своїм досвідом на навчання завітали представники добровільного обʼєднання рятувальників Одеси “ОДІССЕЙ”.

“Такі навчання дуже важливі для того, щоб злагоджено працювати та ефективно рятувати людей”, - зазначили у відомстві.

Нагадаємо, що з 18 по 23 вересня рятувальників з Одещини наразі проходять навчання в Республіці Польщі. Спеціалісти ДСНС долучилися до циклу тренінгів, які організувала Воєводська комендатура Державної пожежної служби в місті Краків в рамках проєкту “Підвищення ефективності реагування українських рятувальних служб на кризові ситуації – етап V”.

“Коментарі” писали, що на Одещині поліцейські разом з рятувальниками ДСНС проводять уроки безпеки для школярів. Представники спецслужб нагадали дітям правила, дотримання яких убезпечить їх від побутового травматизму, дорожніх аварій, надзвичайних пригод із вогнем, водою, вибухонебезпечними предметами, правопорушень тощо. Про це повідомляє Головне управління національної поліції в Одеській області.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися