Принижував та бив стареньку матір: на Одещині притягують до відповідальності чоловіка

За скоєне йому загрожує до двох років позбавлення волі

Житель Одеського району систематично ображав стареньку матір, коли вживав алкогольні напої. Поліцейські висунули чоловіку обвинувачення у домашньому насильстві. Про це повідомили в Головному управлінні національної поліції в Одеській області. 

Чоловік жив за рахунок старенької матері, а замість вдячності, знущався з неї. Зловживаючи алкогольними напоями, чоловік ображав матір, у всьому їй дорікав та погрожував фізичною розправою. Будь-які зауваження чи прохання з боку старенької до сина кинути згубну звичку, оберталися ще більшою агресією.

Допомоги жінка попросила у поліцейських. За фактом домашнього насильства правоохоронці складали відносно кривдника адміністративні матеріали. А щоб він не наближався до потерпілої і не контактував з нею, виносили термінові заборонні приписи. За цими матеріалами суд призначав правопорушнику покарання у вигляді штрафу. Однак, не дивлячись на всі застосовані заходи, чоловік не припиняв своїх протиправних дій.

“Це правопорушення карається громадськими роботами на строк від ста п’ятдесяти до двохсот сорока годин або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до п’яти років, або позбавленням волі на строк до двох років. Слідство поліцейські завершили і обвинувальний акт скерували до суду”, - повідомила старша слідча територіального підрозділу поліції Інга Ручка.

“Коментарі” писали, що в Одесі поліцейські оголосили про підозру жителю Одеського району, який регулярно вчиняв насильство над своєю цивільною дружиною. Повторні звернення жінки до правоохоронців вказали на систематичні випадки фізичного та психологічного насильства в родині. Про це повідомляє ГУНП в Одеській області.

Читайте також