В Одесі придбали нове обладнання для отоларингологів: як це допоможе паціентам

Для лікарів придбали сучасний ЛОР-комбайн виробництва Південної Кореї

В Одесі продовжують оснащувати міські лікарні новим обладнання. Так, для отоларингологічного відділення КНП Міська клінічна лікарня 1 придбано сучасний ЛОР-комбайн виробництва Південної Кореї. Про це повідомили в Департаменті охорони здоров'я Одеської міської ради

Нове обладнання є важливим інструментом для отоларингологів та інших медичних фахівців. Використання ЛОР-комбайну забезпечує високу точність діагностики та мінімізує інвазивні втручання, забезпечує безболісність та комфортність процедур, що сприяє поліпшенню якості медичної допомоги.

Медичне обладнання в одеських лікарнях

Нагадаємо, що в Одеському регіональному клінічному протипухлинному центрі розпочало свою роботу нове обладнання — система фільтрації, дезінфекції та стерилізації води WEKO-HOCL виробництва Республіки Корея.

Крім того, Вільне ганзейське місто Бремен продовжує підтримувати Одеський регіон. Так, вчора іноземні партнери придбали сучасний апарат штучної вентиляції легень для новонароджених діток, який вже став невід'ємною частиною обладнання Одеської обласної дитячої клінічної лікарні.

Нагадаємо також, що на Одещині після капітального ремонту відкрито два відділення в Доброславський багатопрофільній лікарні. Про це повідомили в Департаменті охорони здоров'я Одеської ОВА. Ремонтні роботи були проведені на залишок від фінансів НСЗУ, завдяки раціональному використанню коштів. Після капітального ремонту хірургічне відділення має 40 ліжок для хворих травматологічного та урологічного профілів.

Читайте також