Медичне обладнання для немовлят: Одещина отримала допомогу від партнерів

Допомога була отримана у рамках реалізації проекту "Посилення спроможності лікарень"

Вільне ганзейське місто Бремен продовжує підтримувати Одеський регіон. Так, вчора іноземні партнери придбали сучасний апарат штучної вентиляції легень для новонароджених діток, який вже став невід'ємною частиною обладнання Одеської обласної дитячої клінічної лікарні.

“Ця нова придбана техніка не лише підвищить рівень медичного обслуговування, але й рятуватиме життя найменших пацієнтів. Завдяки спільним зусиллям та дружбі між Бременом та Одещиною, продовжуємо працювати задля змін на краще”, - заявив заступник голови Одеської обласної військової адміністрації Олександр Харлов.

Допомога була отримана у рамках реалізації проекту "Посилення спроможності комунального некомерційного підприємства “Одеська обласна дитяча клінічна лікарня” Одеської обласної ради".

“Висловлюємо щиру вдячність німецьким партнерам за їх неоціненну підтримку та спільні зусилля для блага наших діток”, - сказала т.в.о. директора Департаменту міжнародного співробітництва та протоколу Катерина Марченко

Нагадаємо, що цьогоріч для одеського пологового будинку №4 за міською програмою "Здоров'я" за кошти міського бюджету закуплено нове медичне обладнання та меблі. Про це повідомили в Департаменті охорони здоров'я Одеської міської ради. Зокрема, придбані дві відкриті реанімаційні системи для новонароджених, операційний стіл з набором аксесуарів, пересувні безтіньові світильники, фетальні монітори, функціональні ліжка тощо.

“Коментарі” також писали, що Одеський пологовий будинок №5 відвідала делегація Посольства Швеції в Україні. Мета приїзду - розширення співпраці з Фондом народонаселення Організації Об'єднаних Націй (UNFPA) в Україні. Фонд народонаселення передав до пологового будинку новітній транспортний інкубатор для немовлят, оснащений системою ШВЛ.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися