Обстріл Одещини: прокуратура розпочала досудове розслідування: фото

Внаслідок повітряної атаки загинули три людини

Одеська обласна та Білгород-Дністровська окружна прокуратури розпочали досудове розслідування за фактом порушення законів та звичаїв війни (ч.ч. 1, 2 ст. 438 КК України). Сьогодні вночі держава-терорист здійснила повітряну атаку ракетами та безпілотниками по Одесі та населеним пунктам області.

Про це повідомляє пресслужба Одеської обласної прокуратури.

Внаслідок обстрілу спального району Одеси загинуло троє людей, а 25 отримали серйозні поранення, серед яких двоє дітей у віці 5 і 17 років. Постраждалі були доставлені до лікарні для надання необхідної медичної допомоги. Зруйновано три багатоповерхових будинки, школу, дитячий садок і автомобілі, які були припарковані поряд зі спорудами.


Також селище на узбережжі Чорного моря у Білгород-Дністровському районі постраждало від атаки. Шість людей отримали поранення, зокрема двоє дітей у віці 5 і 12 років. Сім приватних будинків було повністю зруйновано, а ще 15 отримали пошкодження в результаті обстрілу.


На місцях подій під час огляду були знайдені уламки дронів і ракет, ідентифікація типу яких знаходиться в процесі. Прокурори взаємодіють з іншими правоохоронними органами для документування наслідків обстрілів.

“Коментарі” писали, що ворог черговий раз атакує мирні міста України вночі.  Протягом ночі до самого світанку на Одещині була серія повітряних тривог, які лунали чотири рази, тривалістю  від 15 хвилин до 1,5 години.

Читайте також