Актуально

Нічний обстріл Одещини: оновлені дані від ОК “Південь”

Наразі фіксуються злочини окупантів скоєні під час атаки

Ворог черговий раз атакує мирні міста України вночі.  Протягом ночі до самого світанку на Одещині була серія повітряних тривог, які лунали чотири рази, тривалістю  від 15 хвилин до 1,5 години.

Про це повідомляє пресслужба ОК “Південь”.

Перша хвиля атак була здійснена ворогом за допомогою восьми ударних дронів-камікадзе "Shahed-131/136". Проте, вся ця група безпілотників була знищена завдяки ефективній роботі протиповітряної оборони.

На жаль, падіння уламків збитих дронів спричинило смерть трьох людей і, за уточненими даними, ще 27 осіб отримали травми та поранення різного ступеню важкості. Серед постраждалих є троє дітей і вагітна жінка. Усім потерпілим було надано медичну допомогу, а людям, чиє житло було пошкоджено, забезпечено тимчасовий притулок.

Не менш як чотири багатоповерхові будинки зазнали пошкоджень внаслідок атаки. Наразі на місці працює слідчо-оперативна група, яка фіксує злочини, скоєні з боку російської федерації.

Наступною хвилею атаки ворог спрямував крилаті ракети наземного базування в рекреаційну зону Одеської області. Дві ракети були знищені, але одна з них вразила прибережну зону, спричинивши загоряння рослинності. У результаті цього і вибухової хвилі пошкоджено кілька приватних будинків, а також поранено трьох місцевих мешканців.

Нагадаємо, що сьогодні вночі 10 червня держава-терорист черговий раз атакувала Одещину та зокрема й Одесу дронами-камікадзе  "Shahed-131/136". Всі безпілотники були знищені, проте через падіння уламків в одній із багатоповерхівок міста сталося загоряння. На жаль не обійшлося без жертв.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися