В Одесі виявили автівку, яка знаходилась у базі даних "Інтерполу"

Автомобіль розшукували з 2021 року

В одеському сервісному центрі МВС виявили автомобіль, який викрали у Великобританії. Мешканка Одеси звернулася до сервісного центру за послугою щодо перереєстрації автомобіля Hyundai Santa Fe.

Про це повідомляє пресслужба Національної поліції в Одеській області. 

Під час проведення перевірок за наявними базами працівники сервісного центру МВС виявили, що авто знаходиться в розшуку за базою даних "Інтерпол" з квітня 2021 року. Країна повідомлення про крадіжку автомобіля – Великобританія.Наразі цією справою займаються правоохоронці.

Друзі, сподіваємося, що ця історія допоможе убезпечити вас. Убезпечте себе від можливих ризиків придбати транспортний засіб з кримінальним минулим! Укладайте договір купівлі-продажу безпосередньо в сервісному центрі МВС за присутності продавця і покупця, - йдеться в повідомленні

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що працівники сервісних центрів МВС Одещини нагадують громадянам про важливість обміну посвідчення водія, якщо його термін дії вже завершився. Згідно з правилами, обмін такого посвідчення можливий лише після закінчення строку дії, але не раніше. Процедуру можна здійснити як офлайн, відвідавши будь-який сервісний центр МВС, так і онлайн через Електронний кабінет водія.



Читайте також