Одеські поліцейські викрили незаконний обіг психотропних речовин

Усі вилучені речовини слідчі направили на експертизу

Співробітники поліції Одеси успішно викрили та затримали жителя Пересипського району, який за попередніми даними був замішаний у незаконному придбанні та зберіганні психотропних речовин із наміром подальшого збуту. Правопорушнику повідомили про підозру та встановили цілодобовий домашній арешт. Про це повідомляє Одеська обласна прокуратура. 

Під час регулярного патрулювання поліцейські помітили чоловіка у провулку Одеському, де він розкладав свій "товар". В результаті втручання слідчо-оперативної групи, яка була викликана на місце події, у правопорушника була вилучена значна кількість психотропних речовин. Зокрема, поліцейські виявили кристалічну речовину білого кольору, ідентифіковану як амфетамін.

Обшук на місці проживання чоловіка розкрив додаткові згортки з різними видами речовин, схожих на канабіс і Alfa-PVP. Зі слів фігуранта, виявлені речовини призначалися для подальшого розповсюдження через "закладки". Під час розслідування вдалося встановити, що правопорушник отримував незаконний товар через інтернет та організовував його розподіл серед покупців, ведучи комунікацію з невідомим постачальником.

Наразі за наявності достатніх доказів, слідчі повідомили фігуранту про підозру за ч. 1 ст. 307 КК України у придбанні та зберіганні з метою збуту психотропної речовини. На час слідства підозрюваного помістили під цілодобовий домашній арешт. Відповідно до чинного законодавства, чоловіку може загрожувати покарання позбавленням волі на строк від чотирьох до восьми років, — розповів старший слідчій відділення поліції № 2 Одеського районного управління поліції № 1 Ілля Пудлінський

Нагадаємо, одеські правоохоронці виявили мешканця міста, який активно займався виготовленням та збутом амфетаміну. Затримавши його на гарячому, поліцейські вилучили значну кількість наркотиків та обладнання для їх виробництва. Під час оперативно-розшукових заходів, виявлено, що місцевий мешканець активно виробляв амфетамін у своєму приватному будинку в центрі міста. 

Читайте також