Виготовляв 500 грамів амфетаміну в день: в Одесі затримали наркоторговця

500 грамів психотропної речовини, за цінами «чорного ринку» коштує 300 тис. гривень

Одеські правоохоронці виявили мешканця міста, який активно займався виготовленням та збутом амфетаміну. Затримавши його на гарячому, поліцейські вилучили значну кількість наркотиків та обладнання для їх виробництва. Про це повідомляє ГУНП в Одеській області. 

Під час оперативно-розшукових заходів, здійснених у співпраці з детективами слідчого управління та СБУ, виявлено, що місцевий мешканець активно виробляв амфетамін у своєму приватному будинку в центрі міста. Зловмисник, який знаходився в процесі виготовлення наркотиків, був затриманий, і у нього було вилучено значну кількість амфетаміну, підтверджену експрес-тестом.

Під час обшуків правоохоронці вилучили різноманітне обладнання та речовини, що використовували для виготовлення наркотиків. За попередніми оцінками слідства, щоденний обсяг виробництва амфетаміну становив не менше 500 грамів, що на чорному ринку становить – 300 тисяч гривень.

Зараз підозрюваному оголошено підозру за статтею 307 Кримінального кодексу України, і йому загрожує до десяти років ув'язнення разом із конфіскацією майна. Суд вже призначив запобіжний захід у вигляді тримання під вартою, а поліцейські продовжують вивчати діяльність інших осіб, причетних до наркозлочину.


Нагадаємо, раніше “Коментарі” писали, що правоохоронці виявили та припинили діяльність наркопритона, який діяв на території Березівщини. Жителю надано повідомлення про підозру, а за скоєне йому загрожує від трьох до п'яти років позбавлення волі.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися