Мешканець Одещини організував в себе вдома наркопритон: подробиці

Правоохоронці встановлюють канали постачання наркотиків

Правоохоронці виявили та припинили діяльність наркопритона, який діяв на території Березівщини. Жителю надано повідомлення про підозру, а за скоєне йому загрожує від трьох до п'яти років позбавлення волі. Про це повідомляє ГУНП в Одеській області. 

Під час розслідування поліцейські виявили, що чоловік використовував свою квартиру як місце для вживання наркотичних речовин. Під час обшуку, який провели правоохоронці, вони застали вдома господаря та його знайомих, які вживали наркотики та психотропи.

За даними поліції, заборонені речовини чоловік придбавав в Одесі від невідомих осіб. З помешкання зловмисника вилучили саморобні пристрої та залишки наркотиків, що підтвердили експертні висновки.

Злочинець став фігурантом у кримінальному провадженні згідно зі статтею 317 Кримінального кодексу України, яка стосується надання приміщення для незаконного вживання наркотичних засобів та психотропних речовин. Справа перебуває на етапі слідства, де поліцейські продовжують розкривати всі обставини та канали постачання наркотиків.

Наркозлочини на Одещині

Нагадаємо, поліцейські викрили двох жителів Роздільнянського району у наркозлочинах. Наразі чоловікам загрожує від штрафу до обмеження волі. 

Крім того, поліцейські Одеського району викрили та затримали трьох чоловіків, які незаконно вирощували коноплі та виготовляли канабіс. Правопорушникам повідомили про підозру за двома статтями Кримінального кодексу України, що може призвести до трьох років позбавлення волі.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися