В Одеській області виявили наркоплантацію: яке покарання чекає на "аграріїв"

Одеська поліція розкрила нелегальне вирощування конопель

Поліцейські Одеського району викрили та затримали трьох чоловіків, які незаконно вирощували коноплі та виготовляли канабіс. Правопорушникам повідомили про підозру за двома статтями Кримінального кодексу України, що може призвести до трьох років позбавлення волі. Про це повідомляє ГУНП в Одеській області. 

За оперативною інформацією правоохоронців фігуранти вирощували наркотичні рослини в домоволодіннях, які належали одному зі співучасників, розташованих в Одеському районі.

Поліцейські під час обшуку виявили та конфіскували 104 кущі конопель та пів кілограма виготовленого канабісу. Правопорушники обладнали спеціальне обладнання для вирощування рослин та систему збереження наркотиків. У ході опитування, чоловіки визнали, що вирощували та використовували канабіс для власного вживання.

Яке покарання чекає на "наркоаграріїв"

Слідчі поліції повідомили фігурантів про підозру за ч. 1 ст. 310 Кримінального кодексу України у незаконному посіві та вирощуванні рослин коноплі, а також за ч. 2 ст. 309 того ж кодексу у незаконному виготовленні та зберіганні наркотичного засобу. Підозрюваним загрожує покарання у вигляді штрафу, обмеження волі, або навіть позбавлення волі строком до трьох років.

Наркозлочини на Одещині  

Нагадаємо, поліцейські викрили двох жителів Роздільнянського району у наркозлочинах. Наразі чоловікам загрожує від штрафу до обмеження волі.

Також "Коментарі" писали, що, під час рейду в Київському районі Одеси правоохоронці затримали молодого чоловіка, який був виявлений у незаконному придбанні і зберіганні наркотичних речовин з наміром подальшого їх збуту. Поліцейські помістили його під цілодобовий домашній арешт. 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися