В Одесі затримали наркоторговця: яке покарання на нього чекає

У чоловіка з собою було майже 150 згортків з наркотиками

Під час рейду в Київському районі Одеси правоохоронці затримали молодого чоловіка, який був виявлений у незаконному придбанні і зберіганні наркотичних речовин з наміром подальшого їх збуту. Поліцейські помістили його під цілодобовий домашній арешт. Про це повідомляє ГУНП в Одеській області.  

Під час обшуку вилучено 148 пакетиків із різними речовинами, серед яких, за результатами експрес-тесту, був виявлений канабіс – наркотик, який за визначенням Кабінету Міністрів України є особливо небезпечним. У додаток до цього у зловмисника був вилучений мобільний телефон з підтверджуючою інформацією про його причетність до наркозлочину.

Усі знайдені речовини направлено на експертизу, а слідчі, керуючись доказами, повідомили фігуранта про підозру за статтею 307 Кримінального кодексу України. За чинним законодавством йому загрожує покарання від шести до десяти років позбавлення волі з конфіскацією майна. Походження наркотиків та причетність інших осіб до торгівлі наркотиками встановлюватиметься в ході розслідування.

Наркозлочини на Одещині

Нагадаємо, поліцейські викрили двох жителів Роздільнянського району у наркозлочинах. Наразі чоловікам загрожує від штрафу до обмеження волі.

Також правоохоронці викрили мешканця Білгород-Дністровського району в незаконному вирощуванні конопель та виготовленні наркотичного засобу. У зв’язку з цими правопорушеннями відкрито два кримінальні провадження, а чоловікові загрожує від штрафу до обмеження волі.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися