В Одесі затримали наркоторговця: яке покарання на нього чекає

Наразі підозрюваний у збуті наркотиків перебуває під вартою

Правоохоронці в Одесі успішно затримали молодого чоловіка, якого підозрюють у збуті наркотичних засобів. За інформацією, отриманою в ході слідчо-оперативних заходів, правопорушнику пред'явлено підозру, і його помістили під варту. Про це повідомляє ГУНП в Одеській області. 

За даними правоохоронців, молодий чоловік двічі збував канабіс постійному покупцеві. Перший раз він передавав 17 згортків, а другий – 20. Поліцейські успішно вилучили наркотичні засоби, якими торгував правопорушник, а також мобільний телефон із підтверджуючою інформацією про його протиправні дії. Походження заборонених речовин було підтверджено експертами.

За наявності достатніх доказів зібраних правоохоронцями слідчі під процесуальним керівництвом Київської окружної прокуратури міста Одеси повідомили фігуранту про підозру за ч. 2 статті 307 Кримінального кодексу України. Йдеться про незаконне придбання, зберігання з метою збуту, а також  незаконний збут особливо небезпечного наркотичного засобу, зокрема вчинений повторно. Відповідно до чинного законодавства, молодику загрожує покарання позбавленням волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна, — розповіла старша слідча у справі Вікторія Якушева.

Суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. В цей момент поліцейські встановлюють канал потрапляння наркотиків до підозрюваного.

Нагадаємо, поліцейські в Одесі успішно припинили діяльність жінки, яка вирішила скористатися поштоматом для нелегальної торгівлі наркотиками та психотропними речовинами. Після затримання, слідчі повідомили жінці про підозру у незаконному придбанні, зберіганні та збуті наркотиків в особливо великих розмірах.

Крім того, в торговому порті на Одещині правоохоронці виявили наркотики у помічника капітана. Наразі моряку повідомили про підозру у замаху на контрабанду наркотичного засобу.

Читайте також