Одеські поліцейські затримали крадія опалювальних пристроїв

Поліцейські розшукали викрадене майно та вилучили як речові докази

Одеські правоохоронці розкрили кримінальну схему, пов'язану з крадіжкою опалювального обладнання. Охоронець не введеної в експлуатацію будівлі викрав 26 газових котлів та витяжних труб, оціненого в суму понад 240 тисяч гривень.  Про це повідомляє ГУНП в Одеській області. 

Чоловік, маючи доступ до будівництва, вирішив використати його для особистої вигоди. Він вкрав опалювальне обладнання та вдало його продав, отримавши за нього пів ціни. Цей випадок виявився не першим для правопорушника, який вже мав судимість за різні злочини проти власності та громадян.

Після вивчення ситуації поліція встановила місцеположення правопорушника та вилучила викрадене майно як речові докази. Підозрюваному пред'явлено звинувачення за ч. 4 ст. 185 Кримінального кодексу України, а суд вирішує питання про обрання запобіжного заходу. Якщо вину зловмисника буде доведено,  йому може бути призначено до восьми років ув'язнення згідно із чинним законодавством.

Нагадаємо, на Одещині троє чоловіків та жінка обікрали односельців та родичку. Наразі поліцейські викрили чотирьох жителів Одещини у майнових злочинах. В одному із сіл Кодимської ОТГ доби чоловік проник в будинок до літньої сусідки і викрав бетонозмішувач, завдавши потерпілій матеріального збитку на суму чотири тисячі гривень.

Крім того, житель Раухівської ОТГ, який вже мав судовий запис за наркозлочини, за день викрав товари на майже шість тисяч гривень з двох магазинів у Березівці. Він виніс парфуми та бездротові навушники. Правоохоронці оперативно встановили особу правопорушника та вилучили у нього вкрадене майно, повертаючи його власникам. Водночас жінка з Іванівської ОТГ поцупила велосипед біля аптеки та використовувала його для подорожі додому. Зловмисницю також швидко впіймали правоохоронці, які вилучили велосипед та повернули його законному власникові.

Читайте також