Затримані за крадіжки: Березівські правоохоронці виявили двох зловмисників

Крадії можуть бути позбавлені волі на строк від п'яти до восьми років

В Березівському районі виявлено двох місцевих мешканців, які вчинили крадіжки у місті Березівка. Чоловік та жінка отримали підозру, і їм загрожує позбавлення волі. Про це повідомляє ГУНП в Одеській області. 

Житель Раухівської ОТГ, який вже мав судовий запис за наркозлочини, за день викрав товари на майже шість тисяч гривень з двох магазинів у Березівці. Він виніс парфуми та бездротові навушники. Правоохоронці оперативно встановили особу правопорушника та вилучили у нього вкрадене майно, повертаючи його власникам.

Водночас жінка з Іванівської ОТГ поцупила велосипед біля аптеки та використовувала його для подорожі додому. Зловмисницю також швидко впіймали правоохоронці, які вилучили велосипед та повернули його законному власникові.

За попередніми даними, обом затриманим повідомлено про підозру, і їхні дії кваліфікуються за ч. 4 ст. 185 Кримінального кодексу України, що стосується крадіжок, вчинених умовах воєнного стану. Вони можуть бути позбавлені волі на строк від п'яти до восьми років. Слідство у цих справах продовжується.

Нагадаємо, у селищі Овідіопольської громади, розташованому в Одеському районі, правоохоронці розкривши випадок крадіжки, що відбувся під час святкування новорічних свят. Двоє чоловіків використали дружбу з господарем будинку для вчинення злочину.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися