Побив дев’ятимісячну дитину: на Одещині затримали чоловіка

Наразі правопорушнику загрожує рік виправних робіт

Поліцейські відправили на лаву підсудних жителя Одещини, який побив дев’ятимісячного сина співмешканки, бо заважав спати. Про це повідомили в Головному управлінні національної поліції в Одеській області. 

До поліції звернулась місцева жителька і повідомила, що її маленького сина побив співмешканець. Правоохоронці з’ясували, що чоловіка вночі розбудив плач дитини, він підійшов до нього і декілька разів ударив долонею по стегну. Мати малюка прокинулась і намагалась вгамувати співмешканця, однак той схопив хлопчика за обличчя пальцями та стиснув.

Чоловік пояснив поліцейським, що таким чином намагався “заспокоїти” дитину.

Лікарі оглянули малюка й діагностували йому синці на обличчі та стегні. 

“Під процесуальним керівництвом Березівської окружної прокуратури ми висунули фігуранту обвинувачення у спричиненні легкого тілесного ушкодження. Це правопорушення кваліфікується за частиною 1 статті 125 Кримінального кодексу України і тягне за собою покарання штрафом до 850 грн або громадськими роботами до двохсот годин, або виправними роботами до одного року. Обвинувальний акт ми вже скерували до суду”, - прокоментувала старша дізнавачка Березівського районного відділу поліції Карина Іринчук.

Раніше “Коментарі” писали, що в Одесі чоловік побив 2-річного сина своєї співмешканки, бо не міг заспокоїти дитину. Наразі одеські поліцейські розслідують обставини травмування дитини. Про це повідомили в Головному управлінні національної поліції в Одеській області. До правоохоронців звернулась одеситка, яка повідомила, що її онука побив співмешканець доньки.

Читайте також