В Одесі чоловік побив 2-річну дитину, бо хлопчик бігав по квартирі та плакав

Цей злочин карається позбавленням волі на строк від трьох до шести років

В Одесі чоловік побив 2-річного сина своєї співмешканки, бо не міг заспокоїти дитину. Наразі одеські поліцейські розслідують обставини травмування дитини. Про це повідомили в Головному управлінні національної поліції в Одеській області.

До правоохоронців звернулась одеситка, яка повідомила, що її онука побив співмешканець доньки. Поліцейські з’ясували, що донька заявниці пішла з дому у справах, її цивільний чоловік залишився з 2-річним хлопчиком. Дитина почала бігати по квартирі та плакати, і чоловік взявся “виховувати” дитину фізичною силою.

Коли жінка повернулась додому, то побачила, що на тілі сина садна, почервоніння і відбитки рук, забрала його та пішла до батьків. Хлопчика оглянули лікарі і діагностували йому забої мʼяких тканин сідниць, скронь та лоба.

“Слідчі внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками ч. 1 ст. 127 (катування) Кримінального кодексу України і призначили судово-медичну експертизу.  Слідство триває під процесуальним керівництвом Суворовської окружної прокуратури міста Одеси”, - йдеться в повідомленні поліції.

Раніше “Коментарі” писали, що в Одесі хлопці вигадали новий спосіб, як викрасти телефон. Вони підійшли до неповнолітнього юнака та звинуватили його у фотографуванні військових об’єктів. Коли підліток доводив свою правоту, правопорушники вирвали з рук неповнолітнього гаджет вартістю три тисячі гривень, і втік разом зі своїм напарником. Хлопчина наздогнав кривдників, вимагаючи повернути смартфон, але отримав ще й удар кулаком в обличчя.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися