В Одесі хлопці викрали телефон у підлітка, побили його та втекли: деталі справи

За скоєне хлопцям загрожує позбавлення волі

В Одесі хлопці вигадали новий спосіб, як викрасти телефон. Вони підійшли до неповнолітнього юнака та звинуватили його у фотографуванні військових об’єктів. Коли підліток доводив свою правоту, правопорушники вирвали з рук неповнолітнього гаджет вартістю три тисячі гривень, і втік разом зі своїм напарником. Хлопчина наздогнав кривдників, вимагаючи повернути смартфон, але отримав ще й удар кулаком в обличчя.

Про це повідомили в Головному управлінні національної поліції в Одеській області.

Правопорушники втекли, а потерпілий звернулися до територіального відділу поліції. За кілька днів правоохоронці встановили правопорушників і розшукали майно потерпілого, яке повернули власнику.

“За наявності достатніх доказів, які зібрали поліцейські, слідчі під процесуальним керівництвом Приморської окружної прокуратури міста Одеси повідомили фігурантам про підозру у відкритому викраденні чужого майна, тобто грабежі, поєднаному з насильством, яке не є небезпечним для життя чи здоров'я потерпілого, вчиненому за попередньою змовою групою осіб, в умовах воєнного стану. Цей злочин кваліфікується за частиною 4 статті 186 Кримінального кодексу України і карається позбавленням волі на строк від семи до десяти років. Суд обрав підозрюваним запобіжний захід у вигляді домашнього арешту. Слідство триває”, - розповіла слідча відділу поліції № 2 Одеського районного управління поліції № 1 Олена Шевченко.

“Коментарі” писали, що на Одещині поліцейські відправили на лаву підсудних жителя Білгород-Дністровського району, який привласнив чужий легковик. Правопорушник може отримати покарання від обмеження до позбавлення волі. Про це повідомили в Головному управлінні національної поліції в Одеській області.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися