В Одеській області 16-літній хлопець викрав авто, щоб покататися з друзями: подробиці

Молодик може отримати покарання від обмеження до позбавлення волі

На Одещині поліцейські відправили на лаву підсудних жителя Білгород-Дністровського району, який привласнив чужий легковик. Правопорушник може отримати покарання від обмеження до позбавлення волі. Про це повідомили в Головному управлінні національної поліції в Одеській області.

Правоохоронці з'ясували, що під час комендантської години 16-літній хлопець прямував до друзів у сусіднє село. По дорозі в одному з дворів юнак помітив відчинений легковик, а підійшовши до нього – ще й залишені у замку запалення ключі. Хлопець викотив автомобіль з двору і поїхав на ньому кататися із товаришами, а згодом покинув на околиці сусіднього села та пішов додому.

До поліції звернувся власник легкового автомобіля “ВАЗ” та запевнив, що машина зникла з його двору вночі. 

“Зібравши достатньо доказів, слідчі поліції під процесуальним керівництвом Білгород-Дністровської окружної прокуратури висунули фігуранту обвинувачення у незаконному заволодінні транспортним засобом, що передбачено частиною 1 статті 289 Кримінального кодексу України. Її санкція передбачає покарання обмеженням волі на строк від трьох до п’яти років або позбавленням волі на той самий строк. Досудове розслідування завершено і обвинувальний акт скеровано до суду”, - повідомив т.в.о. начальника відділення поліції № 2 Білгород-Дністровського районного відділу поліції Едуард Коломієць.

“Коментарі” писали, що у селищі Корсунці Подільського району поліція виявила злодія, який намагався незаконно заволодіти автомобілем марки "Opel Omega". Чоловік, користуючись відсутністю власника, проник до гаража й викрав автомобіль, який був залишений з відкритим вікном та ключами у замку. Про це повідомляє ГУНП в Одеській області.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися