На Одещині чоловік угнав авто: де він "сховав" чужий транспортний засіб

Суд помістив злодія під домашній арешт

У селищі Корсунці Подільського району поліція виявила злодія, який намагався незаконно заволодіти автомобілем марки "Opel Omega". Чоловік, користуючись відсутністю власника, проник до гаража й викрав автомобіль, який був залишений з відкритим вікном та ключами у замку. Про це повідомляє ГУНП в Одеській області. 

Відразу після отримання повідомлення від постраждалого, команда з Одеського районного управління поліції № 2 розпочала розслідування. Незабаром правоохоронці знайшли автомобіль біля дому підозрюваного в одному з сіл Подільського району. Чоловік у скоєному зізнався. 

За наявності достатніх доказів, зібраних правоохоронцями, фігуранту повідомили про підозру у незаконному заволодінні транспортним засобом, вчиненому з проникненням у приміщення. Цей злочин кваліфікується за частиною 2 статті 289 Кримінального кодексу України і карається позбавленням волі на строк від п’яти до восьми років з конфіскацією майна або без такої, – зазначив начальник відділення поліції № 3 Одеського районного управління поліції № 2 Михайло Павлюк.

Зараз підозрюваному було накладено запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту, а розслідування продовжується.

Нагадаємо, жителя Одеси підозрюють у протиправних діях після того, як він допоміг клієнту придбати автомобіль на американському аукціоні, а потім перепродав авто іншій особі. Поліцейські розпочали розслідування даної шахрайської схеми.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися