На Одещині відкрили другу амбулаторію після повномасштабного вторгнення

Пацієнти можуть отримувати послуги й вдома

На Одещині відкрили Центр первинної медико-санітарної допомоги Великоплосківської громади. Це вже друга амбулаторія, яку відкрили в регіоні після повномасштабного вторгнення.

Про це повідомляє Одеська обласна державна адміністрація.


Відкриття амбулаторії загальної практики–сімейної медицини є кроком до забезпечення пацієнтів якісною та доступною медичною допомогою в зручних умовах. Установа оснащена сучасним обладнанням у всіх кабінетах, а завдяки підтримці Департаменту охорони здоров'я, забезпечена всіма необхідними медикаментами та медичними засобами, - йдеться в повідомленні.

Амбулаторія також може надавати послуги медичної допомоги  вдома. Лікарі виїжджають тричі на тиждень на автомобілі швидкої допомоги, щоб надати необхідну допомогу пацієнтам.


Також амбулаторія розміщує Пункт базування Одеського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф, щоб надати допомогу в непередбачуваних ситуаціях.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що в Одесу можуть поставити нові технології з Японії. Мер міста Геннадій Труханов зустрівся з представниками компанії Sansei Corporation у Йокогамі. Ця компанія виробляє мобільні контейнери, обладнані медичним обладнанням.



Читайте також