В Одесі можуть з'явитися японські модульні лікарні та сучасний сміттєпереробний завод

Також одеська делегація відвідала низку інфраструктурних об’єктів

В Одесу можуть поставити нові технології з Японії. Мер міста Геннадій Труханов зустрівся з представниками компанії Sansei Corporation у Йокогамі. Ця компанія виробляє мобільні контейнери, обладнані медичним обладнанням.

Про це повідомляє пресслужба Одеської міської ради. 

Зустріч відбулася в рамках робочого візиту одеської делегації до міста-побратима Йокогами. Там ознайомились з принципом роботи та функціоналом модульних лікарень, а також медичного обладнання, яким вони комплектуються. 

J1SPoFjOFoPjlkRZoCoFubyzt.jpg

Під час зустрічі  обговорили можливість використання таких модулів й в Одесі.

В умовах воєнного стану це вкрай актуально і відповідає потребам в оперативному наданні медичної та екстреної допомоги, - повідомили в мерії.

Боротьба зі стихійними звалищами 

Також сторони обговорили питання будівництва в Одесі сміттєпереробного заводу, системи паркування автотранспорту та інші перспективні напрямки. Нові технології можуть приїхати до нашого міста в рамках нещодавно укладеного Меморандуму про взаєморозуміння щодо технічного співробітництва між Одесою та Йокогамою. 

46o5LQpzU27aYG961tTy5SCta.jpg

Передовий досвід японських друзів є дуже важливим для нас, ми цінуємо Вашу готовність надавати нам технічну та технологічну допомогу. Разом ми здатні прискорити післявоєнний розвиток Одеси, - наголосив Геннадій Труханов. 

Одеська делегація відвідала низку інфраструктурних об’єктів. Існують перспективи впровадження в Одесі новітніх енергоефективних технологій в галузі перероблення відходів. Цей завод - один із чотирьох сміттєспалювальних заводів Йокогами. Щороку в місті спалюється близько 870 тис. тонн відходів. 

"Коментарі" писали, що скандальний одеський символ "Якір-серце" подарують японському місту. Дизайн логотипа належить російському дизайнеру Артемію Лебедєву, який відкрито підтримує агресію РФ.







Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися