П'ять днів поспіль в Одеській області відключатимуть газ: перелік адрес

Відновлення газопостачання буде виключно в присутності власника будинку

У зв'язку з проведенням необхідних робіт на газорозподільному пункті планується тимчасове припинення газопостачання в селі Новосільське. Мешканці деяких вулиць будуть без постачання до вечора 9 травня. Про це повідомляє Одесагаз. 

У зв’язку з необхідністю проведення ремонтних робіт на ШРП-Н2 с.Новосільське, Ренійського району, будуть тимчасово відключені споживачі від газопостачання  з 09:00 05. 05. 2024 р. до 17:00 09.05.2024р., – йдеться в повідомленні. 

Де не буде газу

  • вулиця Дом Відпочинку, 2

  • КУ Центр надання соціальних послуг у селі Новосільське

Мешканців просять самостійно закрити крани перед газовими приладами (плитою, духовкою, водонагрівачем, котлом АОГВ) та утриматися від використання природного газу протягом цього періоду.

Після завершення ремонтних робіт газопостачання буде відновлено для споживачів, за умови наявності мешканців у будинках (квартирах) та відсутності порушень умов договору на розподіл газу від мереж АТ "Одесагаз" відповідно до "Заяви-приєднання”.

Зазначимо, акціонерне товариство "Одесагаз" повідомляє про важливі зміни в наданні житлово-комунальних послуг на період дії воєнного стану в Україні. Згідно з постановою Кабінету Міністрів України від 29.12.2023 року №1405, уведено обмеження щодо припинення надання таких послуг населенню у разі неоплати або оплати не в повному обсязі, втім ще стосується не всієї території України. Боржників за газ в Одеській області відключатимуть від постачання.

Нагадаємо, тарифи на комунальні послуги в Одесі у новому 2024 році залишаються незмінними. Це стало можливим завдяки мораторію на підвищення цін, який діє в Україні з початку війни. Втім, наразі вже є чимало розмов про підвищення вартості комунальних послуг. Всі ціни  та як передати покази та сплатити — у матеріалі “Коментарі”.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися