Одеські водолази обмінюються досвідом зі швейцарськими колегами (ФОТО/ВІДЕО)

ДСНС співпрацює зі швейцарськими фахівцями

Одеські рятувальники разом зі швейцарськими колегами пройшли тренінг для фахівців водолазної служби. Під час занять відпрацювали реагування співробітників ДСНС на надзвичайні ситуації на водоймах. Про це повідомляє пресслужба ДСНС в Одеській області. 

Триденний тренінг фахівців водолазної служби ДСНС зі швейцарськими колегами завершився успішно. Під час нього іноземні партнери представили роботу станції очищення води, що дозволить збирати шкідливі речовини з поверхні води - це особливо актуально для Одеси. 

Крім того, учасники тренінгу відпрацювали сценарій розливу нафти на водоймі, процес забору води та її фільтрацію. Після обміну досвідом всі учасники обговорили можливі подальші кроки для спільної роботи.


Навчання рятувальників 

Нагадаємо, сцени з пожежі, з димом та криками про допомогу відтворили в Державному Одеському цирку під час гарнізонних пожежно-тактичних навчань. Навчання були максимально наближені до реальних ситуацій, забезпечуючи рятувальників, парамедиків, поліцію та працівників цирку можливість відпрацьовувати свої навички.   

Також “Коментарі” писали, що на базі аварійно-рятувального загону спеціального призначення фахівці ДСНС провели навчання для рятувальників які входять до складу пошуково-рятувальної команди, що будуть залучені для участі в міжнародних рятувальних операціях у разі необхідності.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися