В Одесі сталася пожежа в одній з будівель заводу "Одессільмаш": подробиці

Пожежа охопила 1 тисячу квадратних метрів

Майже 2 години понад 70 рятувальників боролись з вогнем в триповерховій будівлі заводу на Чорноморського Козацтва. Загиблих та постраждалих, на щастя, немає. Про це повідомили у Головному управлінні ДСНС України в Одеській області.

Загоряння будівлі сталося вчора, 23 червня. Через вітер та сильне полум’я була загроза розповсюдження вогню на велику площу. Як зазначили рятувальники, пожежа ліквідована на площі 1000 м.кв. Завдяки оперативним діям вогнеборців, вогонь не розповсюдився на 12-поверхову будівлю, розташовану поруч. Крім того, у відомстві зазначили, що в місцях значного задимлення рятувальники працювали в апаратах для захисту органів дихання та зору.

Зазначимо, що Одеський завод сільськогосподарського машинобудування - одне з найдавніших підприємств України в галузі сільськогосподарського машинобудування.

Раніше “Коментарі” повідомляли, що загоряння сухої рослинності стали серйозною проблемою на території Одещини протягом цього літа. За цей період трапилося близько 200 пожеж, які спричинили знищення понад 50 гектарів землі. І лише протягом останньої доби рятувальники здолали 12 пожеж на площі понад 5 гектарів. Про це повідомляє пресслужба Головне управління ДСНС України в Одеській області.

Нагадаємо також, “Коментарі” писали, що в Одесі відбулися спільні тренування одеських водолазів з британськими колегами. В рамках проєкту "Опора" міжнародного фонду нашу країну відвідали рятувальники зі Сполученого Королівства Великої Британії та Ірландії. Про це повідомляє МВС України.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися