Одеські водолази показали, як тренувалися з британськими колегами

Водолази занурювалися та відпрацьовували знання, отримані від західних партнерів

В Одесі відбулися спільні тренування одеських водолазів з британськими колегами. В рамках проєкту "Опора" міжнародного фонду нашу країну відвідали рятувальники зі Сполученого Королівства Великої Британії та Ірландії.

Про це повідомляє МВС України. 

У взаємодії з одеськими водолазами пройшли спільні тренування, метою яких було, в першу чергу, обмін досвідом, а також оцінка та рівень роботи рятувальників. Наразі рятувальники працюють в умовах війни, і навіть освічені професіонали європейських країн не мають того досвіду, який є в Україні.

Також були обговорені потреби українських рятувальників, які необхідні для підсилення робити підрозділів під час постійних масштабних надзвичайних ситуацій, що створюються збройною агресією військ російської федерації, - йдеться в повідомленні. 

Нещодавно також одеські рятувальники отримали нове обладнання для пошуку потерпілих під завалами. ДСНС України передали рятувальникам Одеси обладнання - Vibrascope bva 6 та Vibraphone asb 10. 

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що рятувальники Одещини перевірили сільськогосподарські підприємства та агропромислові комплекси регіону щодо безпечних жнив. Фахівці ДСНС  закликали аграріїв ретельно виконувати протипожежні вимоги.





Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися