Ремонтні роботи на дорогах Одеси: де можливі затори

На деяких вулицях Одеси працюватиме спецтехніка

В Одесі розпочався комплексний процес очищення вулиць та ремонту дощоприймачів, що здійснюється комунальним підприємством "Міські дороги". З метою виконання цих завдань, фахівці працюють у різних районах міста.       

Про це повідомляє Департамент міського господарства.        

Роботи проводяться за такими адресами:

  • Миколаївська дорога – очищення дощоприймачів, промивка рукавів;

  • вул. С. Палія, 72 – ремонт оглядового колодязя з заміною лиття; 

  • вул. Вапняна, 

  • Румунська канава – очищення лотків, канав; 

  • вул. Церковна – покіс трави на лотку.

Шановні автолюбителі, не залишайте автотранспорт на решітках дощоприймачів, і в безпосередній близькості до них, це ускладнює роботу спецтехніки, — йдеться в повідомленні. 

Нагадаємо, перші платні дороги в Україні можуть з'явитися в Одеській, Дніпропетровській, Київській, Львівській, та Полтавській областях. Загальна вартість проєкту, за оцінками спеціалістів держагентства, може становити 6,5 мільярда доларів США.       

“Коментарі” писали, що з 24 квітня Укртрансбезпека відстежує порушення габаритно-вагових норм на в'їзді в Одесу автоматично. На автодорозі М-05, Київ – Одеса розташовано ще одну WIM-систему (WIM 49).        

Також зазначимо, що через суттєве потепління, на Одещині підрядні організації ліквідовують ями та вибоїни на дорожньому покритті для підвищення безпеки дорожнього руху. Асфальт суттєво пошкодився внаслідок осінньо-зимового періоду та через збільшення інтенсивності руху на автошляхах  області. Роботи виконують гарячими асфальтобетонними сумішами.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися