Наслідки дронової атаки: на Одещині загинула одна людина

На Одещині збитий дрон впав на приватний будинок, загинув чоловік

Сьогодні вночі російські окупанти черговий раз атакували південь України. Ворог втретє за цей тиждень обстріляв Одещину ударними безпілотниками. Про це повідомили в Одеській ОВА. 

Загалом сили протиповітряної оборони на Одещині збили 9 БпЛА типу "Shahed-136". Однак, один із збитих безпілотників впав у житловий квартал в Одеському районі та вибухнув. 

За інформацією очільника ОВА Олега Кіпера, відбулося руйнування з подальшим загоранням житлових приватних будинків та складського приміщення приватної спортивної установи. Рятувальники оперативно загасили пожежу. В одному з будинків було виявлено загиблу людину. 

"Висловлюю щирі співчуття рідним і близьким… Правоохоронці фіксують наслідки чергового злочину росіян", — підсумував Олег Кіпер.

Наразі правоохоронці фіксують наслідки чергового злочину росіян.

Раніше “Коментарі” писали, що в ніч з 13 на 14 грудня окупанти обстріляли Одесу ударними дронами. Уламок збитого БпЛА впав на гуртожиток в місті, там спалахнула пожежа. Рятувальники показали як ліквідовували наслідки ворожої атаки. 

Нагадаємо, Сили протиповітряної оборони збили на всі дрони. На Херсонщині знищено 2, на Миколаївщині – 5, а на Одещині – 32. Ворог спрямував атаки як на Одесу, так і на південні регіони, зокрема, Подунав'я.

Нагадаємо також, що після нічної дронової атаки на Одещину 13 грудня, один із гуртожитків міста зазнав серйозних пошкоджень. Власник приватного підприємства, який володіє цим гуртожитком, прийняв рішення взяти у свої руки відновлення будівлі до придатного для проживання стану. Про це повідомляє Одеська міська рада.

Джерело: https://t.me/odeskaODA/3543


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися