Рятувальники показали наслідки атаки по Одесі (ФОТО, ВІДЕО)

Росіяни запустили по Одеській області 32 ударних дронів типу "Shahed-136/131"

В ніч з 13 на 14 грудня окупанти обстріляли Одесу ударними дронами. Уламок збитого БпЛА впав на гуртожиток в місті, там спалахнула пожежа. Рятувальники показали як ліквідовували наслідки ворожої атаки. 

Внаслідок обстрілу постраждало 11 осів, серед яких 3 дитини. Дітей та дорослих доставили до лікарні з різними травмами, включаючи струс мозку та закриті черепно-мозкові травми. Крім того, мешканці гуртожитку потребували психологічної підтримки. На місці події встановили мобільний пункт обігріву де працювали психологи ДСНС. 

На місці встановлено мобільний пункт обігріву, з постраждалими та мешканцями працюють психологи ДСНС,  підвезення їжі та теплих речей організовано Червоним Хрестом, – йдеться в повідомленні.  

Загалом в Одесі пошкоджено 11 11 будівель, вщент згоріли дві автівки. Втім вогнеборці оперативно ліквідували пожежу. 


Більше про нічну атаку 

Після обстрілу Одеси, росіяни почали атакувати Ізмаїльський район, направивши понад 20 дронів у бік припортової інфраструктури. На щастя, люди не постраждали, втім, складські приміщення зазнали руйнувань.

Нагадаємо, Сили протиповітряної оборони збили на всі дрони. На Херсонщині знищено 2, на Миколаївщині – 5, а на Одещині – 32. Ворог спрямував атаки як на Одесу, так і на південні регіони, зокрема, Подунав'я.

Крім того, протягом двох годин ввечері 12 грудня в Одеській області тривала повітряна тривога. Загалом ворог випустив по регіону майже з десяток ударних дронів. Сили протиповітряної оборони півдня України збили всі 9 безпілотників типу "Shahed-131/136". Втім один зі збитих дронів впав на територію комунального  підприємства в Одесі. На місці події спалахнула пожежа, яку вогнеборці швидко ліквідували. Крім того, було зруйновано ангар пошкоджено 11 цивільних автівок, 3 - вигоріли вщент. В Одеському районі внаслідок падіння збитого дрона було пошкоджено одну з будівель припортової інфраструктури. Перші кадри зруйнованих споруд вже є в матеріалі “Коментарі”. 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися