На Одещині чоловік викликав поліцію на дружину через пляшку вина

Під час огляду помешкання на Одещині поліція виявила у чоловіка вогнепальну зброю

На Одещині поліцейські викрили чоловіка у незаконному зберіганні зброї без відповідних документів. За такі дії йому загрожує до семи років позбавлення волі.

Про це повідомляє ГУНП в Одеській області.

Про те, як 59-річний мешканець Болградського району незаконно зберігав вогнепальну зброю, стало відомо під час розслідування випадку сімейного насильства. Правоохоронці, прибувши на виклик, помітили в його маєтку зброю, яка була прихована та без дозвільних документів. Чоловік заявив, що зброю він знайшов у покинутому будинку в селі. Згідно з експертним висновком, ця зброя є вогнепальною та придатною до стрільби.

Правоохоронці повідомили чоловіку про підозру за ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України. Ця стаття передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до семи років. Обвинувальний акт вже передано до суду.

Крім того, в ході розслідування виявлено, що інформація про сімейне насильство була неправдивою. Дружина заявника відібрала у нього пляшку вина, що призвело до обурення чоловіка, який вирішив помститися викликавши на неї поліцію. За такий неправдивий виклик поліції поліцейські склали протокол за статтею 183 Кодексу України про адміністративні правопорушення. Ця стаття передбачає накладення штрафу від 850 до 3400 гривень. Адміністративний матеріал також направлено до суду.

Нагадаємо, що на Одещині житель Балти, став фігурантом справи щодо незаконного поводження зі зброєю та зберігання наркотиків. Правоохоронці отримали інформацію про заборонені предмети у його володінні та провели обшук у його домі.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися