На Одещині за "облаштування" гаража чоловік може потрапити за ґрати (ВІДЕО)

Поліція Одещини вилучила наркотики та обладнання для їх виробництва

Поліцейські з Білгород-Дністровського району здійснили успішну операцію з ліквідації лабораторії з виробництва наркотичних засобів та затримали особу, яка виробляла та здійснювала збут наркотиків. Під час обшуку вилучено майже 1,5 кілограма наркотичного засобу, обладнання та сировину для його виробництва. Про це повідомляє ГУНП в Одеській області.

Зловмиснику, який облаштував лабораторію у гаражі свого будинку, вилучили 328 пакетиків із канабісом, які мали бути використані для подальшого продажу. Крім того, було знайдено каністри з прекурсорами та інші матеріали, необхідні для виробництва та фасування наркотиків.

Правоохоронці обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою для підозрюваного, який має позбавити його волі на строк до 12 років з конфіскацією майна. Загальна вартість вилучених наркотиків оцінюється приблизно в 1,9 мільйона гривень, враховуючи ціни на чорному ринку.


Нагадаємо, поліцейські в Одесі успішно припинили діяльність жінки, яка вирішила скористатися поштоматом для нелегальної торгівлі наркотиками та психотропними речовинами. Після затримання, слідчі повідомили жінці про підозру у незаконному придбанні, зберіганні та збуті наркотиків в особливо великих розмірах.

Крім того, в торговому порті на Одещині правоохоронці виявили наркотики у помічника капітана. Наразі моряку повідомили про підозру у замаху на контрабанду наркотичного засобу.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися