Куди піти в Одесі: найцікавіщі події липня

Зібрали найцікавіші заходи, які відбудуться в Одесі у липні

Повномасштабна війна в Україні триває, проте, треба жити, любити й боротися - не дивлячись ні на що. "Коментарі" зібрали найцікавіші події, які заплановані на липень в Одесі. Через війну подій у місті не так багато, але є концерти, вистави, шоу, стендап та навіть швидкі побачення. Обирайте на власний смак і не сидіть вдома, але не ігноруйте повітряні тривоги та дотримуйтесь правил безпеки.

Огляд афіши в Одесі на липень:


Вистава "Номер 13"

Дія відбувається у 13 номері лондонського готелю. У центрі історії помічник прем'єр-міністра Великобританії Річард Віллі, який вирішив пропустити парламентські дебати. Він знімає готельний номер і запрошує туди секретарку опозиції. Все могло б закінчитися вельми передбачувано, але на сцені з'являється "третій зайвий" – випадково притиснутий віконною рамою приватний детектив, який підглядає за парочкою через вікно номера готелю. Річард і секретарка Джейн турбуються - куди подіти труп, щоб уникнути скандалу! А тут ще вічно втручаються то обслуговуючий персонал, то дружина містера Віллі, яка раптово прибула, то ревнивий чоловік секретарки. Весь жах у тому, що кожен крок лише заплутує ситуацію! Сюжет вистави закручується і набуває нових подробиць та поворотів протягом усього спектаклю, змушуючи глядача сміятися до сліз.

Коли: 6 липня, о 18:00

Де: Одеський академічний театр музичної комедії ім. М. Водяного, вул. Пантелеймонівська, 3

Вартість: від 200 грн

Квитки за посиланням 


Цирк на льоду

неймовірний льодовий перфоманс "Ukrainian дивертисмент, або Незламні". Найкращі артисти – жонглери, фігуристи й акробати, ілюзіоністи та дресирувальники подарують вам незабутні моменти. Ведуча програми – неповторна клоунеса Джулія Kiss. "Незламні" – це майстерні, продумані до найменших деталей складні номери на льодовій арені. Виступи вправних гімнастів на ременях, в повітряному кільці без жодного страхування перехоплюватимуть подих. Майстри фігурного та спортивного катання вразять складними акробатичними трюками. Артисти віртуозно маневруватимуть, використовуючи складний реквізит для номерів на льоду.

Коли: з 6 до 9 липня, о 17:00

Де: Одеський Державний Цирк, вул. Коблевська, 25

Вартість: від 250 грн

Квитки за посиланням 


Поетична драма на одну дію "Мир тобі!"

Кажуть, що гординя завжди ховається у темних глибинах нашої душі та часто маскується під самовідданість та високі ідеали. Але її отрута пізнається за її плодами, коли наш честолюбний намір обертається на злочин. І невідомо, що страшніше - морок у своїй душі, чи прощення від того, кого ти зрадив.

Коли: 6 липня, о 18:00

Де: Одеський Обласний Академічний Драматичний Театр, вул. Грецька, 48

Вартість: від 100 грн

Квитки за посиланням 


Гурт neshekim з програмою "Музика у світовому кіно"

Простором музики є духовний світ, у якому душі поєднані між собою, перегукуючись різними хвилями звуків і сплітаючись у безлічі форм. Під час концерту ви згадаєте одні з найкращих фільмів в історії людства і зануретесь у красу музики, здатної відтворити найяскравіші картини у вашій уяві.

Коли: 7 липня, о 19:00

Де: Міжнародний культурний центр "Уніон", вул. Троїцька, 43

Вартість: від 200 грн

Квитки за посиланням 


MAX BARSKIH

Співак Макс Барських не просто ставить запитання своїй аудиторії. Разом з шанувальниками він шукає та знаходить на них відповіді. Знайти себе серед війни, розпачу та трагедій - надзвичайно складна справа. MAX BARSKIH це вдалося і тепер він ділиться своїм досвідом і своїми відчуттями з українцями. "Будемо співати улюблені й нові пісні, будемо лікувати один одного. Як завжди, буду ділитися з вами тим, що відчуваю", - каже співак. Програма "Знайти себе". Частина прибутку з концертів буде перерахована на потреби ЗСУ.

Коли: 7 липня, о 19:00

Де: Одеський академічний театр музичної комедії ім. М. Водяного, вул. Пантелеймонівська, 3

Вартість: 2290 грн

Квитки за посиланням 


Вистава "Закат"

Це музична драма з одеського життя на дві дії. Атмосфера старої Одеси та її легендарного району Молдаванка. Історія про короля бандитів Беню Крика та його батька Менделя. Захоплюючий напружений сюжет, неповторний одеський гумор, пронизлива та запальна музика Олександра Журбіна. На сцені народний артист України Олег Школьник та вся трупа театру. На вас чекає найвідоміший драматургічний твір класика одеської літератури Ісаака Бабеля в новій масштабній постановці.

Коли: 7 липня, о 18:00

Де: Одеський Обласний Академічний Драматичний Театр, вул. Грецька, 48

Вартість: від 100 грн 

Квитки за посиланням 


Баядерка

Балет Людвига Мінкуса "Баядерка" - одна з найвідоміших класичних вистав, балет-феєрія про фатальну силу романтичної пристрасті. В основі сюжету - історія про трагічне кохання танцівниці Нікії та воїна Солора, яким перешкоджає помста, ревнощі та  жага влади. Та попри все, тут немає злодіїв, правих та винуватих: в цій виставі панує любов. Балет сповнений яскравих сцен, однак справжньою перлиною, яка щоразу вражає своєю красою, вважається сцена з царства тіней.

Коли: 8 липня, о 16:00

Де: Одеська Опера, пр. Чайковського, 1

Вартість: від 100 грн

Квитки за посиланням 


Наталія Могилевська моновистава "Я вдома"

Це, мабуть, одна з найемоційніших і найзворушливіших концертних програм Наталії Могилевської. Ось уже кілька місяців вона представляє нове шоу під назвою "Я вдома". За своєю суттю це моновистава, в якій зібрані всі сльози українців, всі їхні емоції у віршах і піснях. Вистава "Я вдома" - це місце, де кожен глядач зможе відпустити свої емоції, дати можливість відштовхнути їх від себе і залишити тільки світле і добре, надію і віру в Перемогу. І якщо ви хочете його подивитися, ви можете купити квиток на цій сторінці

Коли: 9 липня, о 16:00 та 19:00

Де: Одеський академічний театр музичної комедії ім. М. Водяного, вул. Пантелеймонівська, 3

Вартість: від 250 грн

Квитки за посиланням 


Дискусія "Одеса: захист та розвиток нашого міста"

Дискусія присвячена обговоренню перспектив розвитку Одеси та захисту її історичного центру, які стають ще більш нагальними після включення центру міста до списку Всесвітньої культурної спадщини ЮНЕСКО. Учасники дискусії розглянуть, які можливості відкриваються для Одеси та на які компроміси мають піти всі одесити.

Коли: 10 липня, о 13:00

Де: вул. Жуковського, 21

Вартість: безкоштовно 

Подробиці за посиланням 


Концерт Shumei & Band

На вас чекає виступ талановитого та чуттєвого співака з харизматичним вокалом. Зустрічайте SHUMEI & Band в IBIZA Beach Club. Прибуток від даного заходу ми перераховуємо медичному закладу міста Одеси на протезування та адресну допомогу пораненим військовим.

Коли: 14 липня, о 19:00

Де: Ibiza Beach Club, центральна алея, Аркадія 

Вартість: від 300 грн

Квитки за посиланням 


TWO ARE

Музиканти створили нову хвилю свого власного стилю в музиці та мають великий досвід на електронній сцені України. Прибуток від даного заходу організатори перерахують до медичного закладу міста Одеси на адресну допомогу пораненим військовим. Діє Face & Dress code. 

Коли: 15 липня, о 19:00

Де: Ibiza Beach Club, Центральна аллея, Аркадія 

Вартість: безкоштовно 

Подробиці за посиланням 


Postkard & 365° по Фаренгейту

Перший з початку повномаштабної війни повноцінний електричний виступ гурту 365° по Фаренгейту, вперше ви почуєте переписані рідною мовою старі пісні гурту та декілька абсолютно нових. Postkard – інді-денс і мінімалізм постпанка. Романтика буденності та суворість буття. Це лірика і експресія в одному флаконі. Postkard – це не листівка.

Коли: 15 липня, о 18:30

Де: More Music Club, вул. Пушкінська, 75 

Вартість: донат від 100 грн

Подробиці за посиланням 


Вистава "Здрастуйте, я ваша тітонька"

Багатьом ця вистава відома завдяки радянському фільму, однак оригінальна п’єса "Тітка Чарлея" дуже популярна у всьому світі сама по собі. Щобільше, вона має потужну історію екранізацій - існують навіть китайська та єгипетська версії. Отже, двоє студентів просять свого друга перевдягнутися та видати себе за тітку одного з них. З цього починається каскад комічних та гомерично смішних ситуацій. Режисер-постановник: В’ячеслав Жила. В головних ролях: Олексій Вертинський, Анатолій Гнатюк. 

Коли: 15 липня, о 18:00

Де: Одеський академічний театр музичної комедії ім. М. Водяного, вул. Пантелеймонівська, 3

Вартість: від 250 грн

Квитки за посиланням 


Дизель Шоу

На вас чекають кращі номери "Дизель Шоу" за два останні роки. І звичайно, не обійдеться без яскравих імпровізацій. Виступ улюблених артистів відбудеться у рамках Всеукраїнського туру "Весная надихає".

Коли: 24, 25, 26 липня, о 19:30

Де: Одеський академічний театр музичної комедії ім. М. Водяного, вул. Пантелеймонівська, 3

Вартість: від 300 грн

Квитки за посиланням 


StandUp-концерт "Пожежа"

Олексій Дурнєв та Володимир Дантес вийдуть на сцену, щоб відповісти на всі хвилюючі вас запитання. Найгарячіше YouTube-шоу "Пожежа" тепер у твоєму місті. На кожному івенті на тебе чекатиме незабутнє шоу, та ніяких заготовлених текстів – 100% імпровізація.

Коли: 29 липня, о 19:00

Де: Театр музкомедії (ОАТМК ім. М. Водяного), вул. Пантелеймонівська, 3

Вартість: від 650 грн

Квитки за посиланням 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися