Куди піти в Одесі: найцікавіші події цих вихідних

Зібрали найцікавіші заходи, які відбудуться в Одесі цими вихідними, з 8 по 9 липня

Повномасштабна війна в Україні триває, проте, треба жити, любити й боротися - не дивлячись ні на що. Коментарі зібрали найцікавіші події, які відбудуться на цих вихідних в Одесі. Обирайте на власний смак та не сидіть вдома, але слідкуйте за повітряними тривогами та дотримуйтесь правил безпеки. 

Куди піти в Одесі на вихідних 8 та 9 липня:


Цирк на льоду

неймовірний льодовий перфоманс "Ukrainian дивертисмент, або Незламні". Найкращі артисти – жонглери, фігуристи й акробати, ілюзіоністи та дресирувальники подарують вам незабутні моменти. Ведуча програми – неповторна клоунеса Джулія Kiss. "Незламні" – це майстерні, продумані до найменших деталей складні номери на льодовій арені. Виступи вправних гімнастів на ременях, в повітряному кільці без жодного страхування перехоплюватимуть подих. Майстри фігурного та спортивного катання вразять складними акробатичними трюками. Артисти віртуозно маневруватимуть, використовуючи складний реквізит для номерів на льоду.

Коли: з 6 до 9 липня, о 17:00

Де: Одеський Державний Цирк, вул. Коблевська, 25

Вартість: від 250 грн

Квитки за посиланням 


Майстер-клас з гончарства

Спробуйте опанувати роботу з глиною під керівництвом майстра ліплення Гаркавченко Олександром, керівником керамічної студії, лавреатом обласної премії ім.Р.Палецького. Умови проведення майстер-класу та для попередньої реєстрації звертайтеся заздалегіть або безпосередньо в бібліотеці. 

Коли: 8 липня, о 13:00

Де: Одеська обласна бібліотека для юнацтва, вул. Академіка Корольова, 46

Вартість: 350 грн

Подрообиці за посиланням 


Баядерка

Балет Людвига Мінкуса "Баядерка" - одна з найвідоміших класичних вистав, балет-феєрія про фатальну силу романтичної пристрасті. В основі сюжету - історія про трагічне кохання танцівниці Нікії та воїна Солора, яким перешкоджає помста, ревнощі та  жага влади. Та попри все, тут немає злодіїв, правих та винуватих: в цій виставі панує любов. Балет сповнений яскравих сцен, однак справжньою перлиною, яка щоразу вражає своєю красою, вважається сцена з царства тіней.

Коли: 8 липня, о 16:00

Де: Одеська Опера, пр. Чайковського, 1

Вартість: від 100 грн

Квитки за посиланням 


Гра у детектив на одну дію "Ефект Доплера" 

Ви згодні з твердженням "Детективна історія - це приємна розвага для шляхетного розуму"? Тоді Вас тим паче захопить загадка злочину в англійському стилі! До відомого автора детективних романів приходить інспектор поліції, він розслідує зникнення Майло Тіндла. У руках поліції - таємнича записка. Невже заплутаному злочину судилося зійти зі сторінок книг до реального життя, або це просто гра уяви?? 

Коли: 8 липня, о 16:00

Де: Одеський Обласний Академічний Драматичний Театр, вул. Грецька, 48 

Вартість: від 200 грн 

Квитки за посиланням 


DAY TIME EVENTS

Спецільні гості вечора: AYU (Lviv)- електронний дует, в склад якого входять талановиті саунд-продюсери та діджеї - Alex Daf & Yuri Stark. з 2021 року хлопці вирішили об'Їднатися, щоб показати своЇ бачення української електронної музики. AYU – резиденти таких музичних лейблів, як Black Hole, Area Verde, Pillar та інших.

Коли: 8 липня, о 18:00

Де: Двір 12, вул.Буніна, 12 (нова адреса)

Вартість: від 400 грн

Подробиці за посиланням 


Детективна комедія на дві дії "8 люблячих жінок"

Жінка - це завжди таємниця. І це вже цікаво! А коли їх вісім і всі вони люблячі? Та всі француженки? При тому, як відомо, у кожній люблячій жінці є свій скелет у шафі. Обов'язково приходьте та побачите, що відбулося в одному гідному приміському домі недалеко від Парижу.

Коли: 8 липня, о 18:00

Де: Одеський Обласний Академічний Драматичний Театр, вул. Грецька, 48

Вартість: від 100 грн

Квитки за посиланням 


Наталія Могилевська моновистава "Я вдома"

Це, мабуть, одна з найемоційніших і найзворушливіших концертних програм Наталії Могилевської. Ось уже кілька місяців вона представляє нове шоу під назвою "Я вдома". За своєю суттю це моновистава, в якій зібрані всі сльози українців, всі їхні емоції у віршах і піснях. Вистава "Я вдома" - це місце, де кожен глядач зможе відпустити свої емоції, дати можливість відштовхнути їх від себе і залишити тільки світле і добре, надію і віру в Перемогу. І якщо ви хочете його подивитися, ви можете купити квиток на цій сторінці

Коли: 9 липня, о 16:00 та 19:00

Де: Одеський академічний театр музичної комедії ім. М. Водяного, вул. Пантелеймонівська, 3

Вартість: від 250 грн

Квитки за посиланням 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися