Куди піти в Одесі: найцікавіші події цих вихідних

Зібрали найцікавіші заходи, які відбудуться в Одесі цими вихідними, з 22 по 23 липня

Повномасштабна війна в Україні триває, проте, треба жити, любити й боротися - не дивлячись ні на що. "Коментарі" зібрали найцікавіші події, які відбудуться на цих вихідних в Одесі. Обирайте на власний смак та не сидіть вдома, але слідкуйте за повітряними тривогами та дотримуйтесь правил безпеки. 

Куди піти в Одесі на вихідних 22 та 23 липня:


Презентація поетичної збірки "Незламній"

Це вже дев’ята презентація двомовної поетичної книги-фотоальбому. Її авторами є восьмеро поетів та п'ятеро фотографів. Частина коштів від реалізації збірки йтиме на підтримку ЗСУ. Книга "Незламній" / "For Invincible" – це збірник-присвята Україні. Тут є тексти про боротьбу, відвагу, любов і незламність українців. Кожне слово цієї книги пронизане силою та волею до свободи, а кожна світлина — емоціями, які проживаємо та не маємо права забути.

Коли: 22 липня, о 16:00

Де: вул. Троїцька, 49/51

Вартість: безкоштовно

Подробиці за посиланням 


АрхПрогулянка Єврейською

На прогулянці Єврейською вулицею ви познайомитеся з її архітектурними скарбами. Екскурсія будет цікава городянам, туристам, громадським діячам, екскурсоводам, урбаністам, дизайнерам, архітекторам, фотографам. Під час заходу ви дізнаєтесь суть старої Одеси та її секрети. Проводить - Дмитро Шаматажі - співзасновник проєкту "Архітектура Одеси", з 2008-го вивчає архітектуру міста, розповідає про неї на прогулянках.

Коли: 22 липня, о 16:00

Де: вул. Єврейська, 58 (кут Преображенської)

Вартість: від 99 грн

Квитки за посиланням 


Концерт Євгена Хмари у супроводі Симфонічного Оркестру

Геніальний український піаніст та композитор, музика якого зцілює душу та пробуджує віру в дива. На сцені виконають найкращі композиції українського композитора, музика якого лунає у всьому Світі. Євген Хмара (Evgeny Khmara) - український композитор та піаніст. Володар статусу Yamaha Artist. Випустив 7 студійних альбомів. Неодноразово презентував Україну у Білому Домі (США), Букінгемському Палаці (Великобританія) у країнах Близького Сходу, Китаї та країнах Європейського Союзу. З початку повномасштабної війни, яку розв‘язала Росія проти України, Євген дав більше 130 благодійних концертів.

Коли: 22 липня, о 19:00

Де: Одеська обласна філармонія, вул. Буніна, 15

Вартість: 199 грн

Квитки за посиланням 


Концерт Alina & Vlad

На вас чекає вечір пронизаний музичною магією з дуетом - Влад та Аліна. Ви будете свідками поєднання мелодій гітари та вокалу, що створять незабутню атмосферу. Не пропустіть цей незабутній виступ, де ви зможете насолодитися неперевершеними музичними композиціями та створити особливі спогади.

Коли: 22 липня, о 20:00

Де: Poncho Snack Art Bar, вул. Гретська, 26/28

Вартість: безкоштовно

Подробиці за посиланням 


Free Donate Event with Radio Stars

Неймовірно запальний виступ, не залишить осторонь кожного. На вас чекають аукціон від гурту, дружня атмосфера, улюблені хіти і головне - допомога заради перемоги. У програмі вечора прозвучать хіти Калуша, Монатіка, Бумбоксу, Океан Ельзи, Пивоварова, David Guetta, Nirvana, AC/DC, Bon Jovi та інших.

Коли: 22 липня, о 19:00

Де: Beerteka

Вартість: вільний донат 

Подробиці за посиланням 


Детективна комедія на дві дії "8 люблячих жінок"

Жінка - це завжди таємниця. І це вже цікаво! А коли їх вісім і всі вони люблячі? Та всі француженки? При тому, як відомо, у кожній люблячій жінці є свій скелет у шафі.    Обов'язково приходьте та побачите, що відбулося в одному гідному приміському домі недалеко від Парижу.

Коли: 23 липня, о 18:00

Де: Одеський Обласний Академічний Драматичний Театр, вул. Грецька, 48

Вартість: від 100 грн

Квитки за посиланням 


Благодійний концерт класичної музики

Це буде вечір класичної музики з камерним оркестром "Black sea orchestra". В програмі пролунають унікальні твори, які майже неможливо почути ніде. Це рідкісні шедеври класичної музики, які розкриють для вас класику з іншого боку. Ви почуєте Carmina Burana, арія Павука Хрестовика, опера "Сорока- злодійка" Дж. Россіні у перекладі для камерного оркестру та багато інших сюрпризів. Диригентка — чарівна Олеся Пістова. Зібрані кошти будуть направлені на допомогу ЗСУ та на заходи з підтримки будівлі Кірхи.

Коли: 23 липня, о 18:00

Де: Кафедральный Собор Cвятого Павла - Одесская Кирха, вул. Новосельського, 68

Вартість: вільний донат 

Подробиці за посиланням 


Спеціальний показ "Залізні метелики"

"Залізні метелики" - документальний хіт цього року, фільм було презентовано на найбільш престижних кінофестивалях світу - американський Sundance, європейський Berlinale, у Карлових Варах - та в Україні на фестивалі Docudays UA. Влітку 2014 року російські військові в небі над українським Донбасом збили цивільний літак рейсу MH17 з 298 людьми на борту. Російський уряд одразу почав заперечувати свою причетність до трагедії, а пропаганда - працювати на повну потужність, намагаючись приховати справжні обставини злочину. Стрічка "Залізні метелики" розповідає про обставини воєнного злочину, розслідування якого тривало 8 років.

Коли: 23 липня, о 16:00

Де: Cinema City, ТРЦ FontanSky Center, пров. Семафорний, 4

Вартість: 170 грн

Квитки за посиланням 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися