Куди піти в Одесі: найцікавіші події цих вихідних

Зібрали найцікавіші заходи, які відбудуться в Одесі цими вихідними, 29 та 30 липня.

Повномасштабна війна в Україні триває, проте, треба жити, любити й боротися - не дивлячись ні на що. Коментарі зібрали найцікавіші події, які відбудуться на цих вихідних в Одесі. Обирайте на власний смак та не сидіть вдома, але слідкуйте за повітряними тривогами та дотримуйтесь правил безпеки. 

Куди піти в Одесі на вихідних 29 та 30 липня:


Прем'єра вистави "Джа-ла-пі-та"

Сюрреалістичний твір Емми Андієвської - про героя Джалапіту, що мандрує світом і (не) пізнає людей. А люди (не) пізнають його. Єдине, що ми точно знаємо про Джалапіту - що він добрий. Вистава в стилі "манкі-драма" - це мікс елементів фізичного, музичного, імерсивного театру, кабаре, фарсу, опери і клоунади. Це Дослідження світу, сучасного і вічного мистецтва. Смішно, абсурдно, сумно і по-філософськи. Рекомендовано дітям від 10 років. 

Коли: 29 та 30 липня, о 12:00

Де: Одеський театр юного глядача, вул. Грецька, 48А

Вартість: від 100 грн

Квитки за посиланням 


Екскурсія "Катакомби Градоначальницької"

На прогулянці поринете на 98 ступенів під землю і дізнаєтесь більше про виникнення та видобуток ракушняка, про життя та роботу одеських шахтарів, про героїчну оборону Одеси у роки Другої Світової війни. Нові враження, каски та ліхтарики створять незвичайну атмосферу підземної Одеси. Буде незвичайно та пізнавально — ще одна цеглина у розумінні суті нашого міста. Проведе прогулянку дослідник катакомб Артем, який закоханий в одеські лабіринти і працює з 2016 року. Під час цієї прогулянки занурить вас у підземну історію міста. 

Коли: 29 липня, о 16:30

Де: вул. Градоначальницька, 8

Вартість: 350 грн

Подробиці за посиланням 


StandUp-концерт "Пожежа"

Олексій Дурнєв та Володимир Дантес вийдуть на сцену, щоб відповісти на всі хвилюючі вас запитання. Найгарячіше YouTube-шоу "Пожежа" тепер у твоєму місті. На кожному івенті на тебе чекатиме незабутнє шоу, та ніяких заготовлених текстів – 100% імпровізація.

Коли: 29 липня, о 19:00

Де: Театр музкомедії (ОАТМК ім. М. Водяного), вул. Пантелеймонівська, 3

Вартість: від 650 грн

Квитки за посиланням 


SVET. Благодійний Захід

Команда SVET запрошує вас повернутися до чудових і світлих днів, коли вечірки в Caleton наповнювали наше серце радістю, а літній бриз змивав усі тривоги. Нарешті ми знову зустрінемось на березі сонячної Одеси, у місці, до якого ми хотіли повернутись усім серцем. Ми зробимо все можливе, щоб на декілька годин відволікти вас від тривожності сьогодення, адже музика має чарівну силу. У цей вечір вирушимо в музичну подорож разом з неперевершеною Armina з Польщі у супроводі улюбленних резидентів Cherry, Beat Inside, R.A.N та Feelmark. Захід благодійний, на підтримку наших Збройних Сил. Кожен квиток конвертують у підтримку тих, хто служить нашій країні.

Коли: 29 липня, о 17:00

Де: Caletón, пляж Дельфін, 4А

Вартість: 500 грн

Квитки за посиланням 


Скарби зоряного неба - відкриття космічних телескопів

В програмі: авторський огляд голови одеського Астрономічного товариства, старшого наукового співробітника Михайла Рябова. Подорож зоряним небом на куполі планетарію, знайомство з літніми сузір'ями та скарбами зоряного неба, перегляд захоплюючих космічних 3D фільмів. Показ веде кандидат фізико-математичних наук Володимир Ющенко. Екскурсія галереєю астрономічної обсерваторії та космічними експонатами. Екскурсія на старовинний телескоп "КУК" астрономічної обсерваторії. Спостереження зоряного неба та Місяця, за ясної погоди. Екскурсію веде науковий співробітник Наталія Базей.

Коли: 29 липня, о 17:00 та 19:00

Де: Панетарій на території Астрономічної обсерваторії у парку ім. Тараса Шевченка, вул. Маразлієвська, 1В

Вартість: 120 грн – дорослий, 70 грн – діти до 10 років

Подробиці за посиланням 


Комедія на дві дії "Обережно - Єва!?"

"...І сотворив Бог Єву, і не стало спокою ані чоловікові, ані Богові." З того часу, як людство втратило Рай через Єву, всі Єви прагнуть створити чоловікові свій маленький Рай. Ну й що, що замість Рая виходить трошки Пекло? Зате з нею, як з феєрверком, вже не скучиш. 

Коли: 30 липня, о 18:00

Де: Одеський Обласний Академічний Драматичний Театр, вул. Грецька, 48

Вартість: від 100 грн

Квитки за посиланням 


Прем'єра комедії "Чоловік для Памели"

Якщо Вас пригощають чаєм з мурахами, якщо красень-футболіст шукає подругу життя, а капітан-утікач починає конкретно гнати хвилю, якщо покійний кіт раптом починає нявкати, а портрет прадіда раптом закурює, якщо по кімнаті блукають привід крадія свиней та парочка мисливців за багатою спадщиною – це значить, що Ви в будинку Памели Кронкі, самої безжурної бабусі в усій Америці. Ексцентрична американська комедія "Чоловік для Памели" - вперше на одеській сцені в Одеському Академічному Драматичному театрі.

Коли: 30 липня, о 16:00

Де: Одеський Обласний Академічний Драматичний Театр, вул. Грецька, 48

Вартість: 200 грн

Квитки за посиланням 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися