Зірки не зійшлися: як знак зодіаку заважає знайти своє кохання

Сьогодні зірки допоможуть розібратися, що заважає знайти своє кохання

Більшість самотніх сердець восени ловлять ту саму нудьгу, яка пов'язана найчастіше з тим, що нема кому зігрівати в холодні, похмурі дні. Впізнаєте себе? Ну хоч разочок, але таке точно бувало у кожного, незалежно від віку та статі. І тут часто виникає питання, а що ж не так?! Чому ось у Катьки з роботи немає відбою від чоловіків, а ти сидиш і чекаєш, хоч би один, хоч би хтось. Ну, або якщо не прямий такий сильний розпач, то все одно замислюєшся над тим, що мені заважає знайти кохання. Сьогодні зірки допоможуть розібратися у цьому питанні. Можливо, ви знайдете підказку та зрозумієте, що робите не так.


Козеріг

Закритість. Визначити, що Козеріг закоханий, можна за єдиною ознакою: раптово вона вимовляє: "Я тебе люблю". Все! До цього моменту вона буде стриманою і незворушною, як Кілліан Мерфі у своїх найкращих ролях. Здогадатися про її почуття неможливо, а прямо запитати — незручно: звідки таке раптом, приводу ж немає! Тим часом, Козеріг може страждати і мучитися, не розуміючи, чому її почуття не знаходять відгуку. І справді, чому б це?


Водолій

У коханні, як і в житті, Водолію заважає нетрадиційний підхід до всього: адже це така нудьга — побачення, цукерково-букетний період, весілля, діти, вони жили довго й померли в один день. Через цю нудьгу Водолій не погоджується на кохання! Він обов'язково хоче перетворити стосунки на щось особливе з блек-джеком та плюшками. Сказати, що мало якийсь чоловік готовий до цього відразу, — це м'яко сказати: мало якийсь чоловік взагалі здатний усвідомити, що це були стосунки. А не безкоштовний сеанс психологічного садо-мазо із елементами пекельного цирку.


Риби

Багатство уяви. Якщо ви думаєте, що у Рибок проблеми, тому що вони готові чекати Прекрасного Принца півжиття, висунувши у вікно біле плече, то ви глибоко помиляєтеся. Все набагато гірше: будь-який свинопас, досить уражений видом Риб'ячого суглоба, підходить для принца. Головне, щоби він любив. А з нього Рибка з легкістю зробить принца (у своїй багатій уяві, а не насправді, очевидно). І довго-довго вона не звертатиме уваги на те, що від милого принца віє свинячим "ароматом", а ще відсутністю грошей, неробством, бездарністю та бездякою. Потім, звісно, Рибка усвідомить і зрозуміє, що видавала бажане за дійсне. Але не факт, що наступного разу вона отримає урок зі своїх помилок.


Овен

Імпульсивність. Овен у коханні, як і у всіх сферах життя, беззастережно дотримується принципу "Навіщо думати, треба стрибати!" І він стрибає. Іноді на чоловіка, який нічого не підозрює, який просто проходив повз. При цьому встояти перед спраглим великим і чистим коханням Овна — завдання сумнівне і приречене на провал: жінка Овен не бачить, не чує і не хоче розуміти слова "ні". І коли стає ясно, що стосунки не складаються, Овен щиро дивується: чому ти не сказав одразу, що не хочеш?! Час, звичайно, втрачено дарма!


Телець

Прихильність до затишку. Тельцеві важливо влаштуватися у стосунки, як у старе улюблене крісло, де ніщо не тисне, і можна розслабитись, насолоджуючись моментом. На перший погляд, у цьому немає нічого поганого, якби тільки крісло не почало уявляти себе троном чи колченогою табуреткою, претендуючи на роль гордого галопуючого козла по іподрому. Можна стверджувати, що це нормальне явище, коли партнери притираються один до одного, але Телець залишиться непохитним: якщо їй незручно, то все. Терпіти незручності вона не збирається.


Близнюки

Ревнощі - головний момент. Але не свої, звичайно. Близнюкам складно знайти партнера, готового одразу клятвенно обіцяти мовчання на тему "З ким ти знову фліртуєш?". Мало хто готовий беззастережно визнати, що Близнюки - як вільна кішка, яка гуляє сама собою. Близнюки не мають наміру чекати, вони вимагають згоди: або ти згоден на все, або рухаємося далі, не затримуючись.


Рак

Чутливість. Звичка сприймати все особисто робить Раків уразливими. З кожної дрібної події вони створюють слона, що топче почуття всіх учасників любовної п'єси. Почати стосунки з Раком – це, як бути сапером на мінному полі або Айболітом, що прикріплює крила метелику. Не смикатися і дихати обережно, інакше Рак може вирішити, що ви дихаєте нерівно. Прикро, чи не так?


Лев

Пихате его. Левиця переконана, що або цей хлопець її не вартий, або він уже її власність, бо їй подобається. Підсумок передбачимо: пристойні, але скромні хлопці йдуть, відкинуті царською лапою, а більш впевнені хлопці, які не приховують своїх почуттів, самі залишають сцену, так що миготять тільки п'яти. Левице нецікаво перевіряти дурнів, вона шукає того, хто буде беззастережно закоханий і готовий стати її власністю. Щоправда, її доведеться зачекати.


Діва

Мудро сказано, що треба менше думати, а більше думати, але у Діви завжди виникають проблеми у цьому питанні. Вони, здається, думають занадто багато, але зовсім втрачають здатність розуміти, особливо коли справа стосується кохання. Замість насолоджуватися стосунками та оцінити їхні перспективи, Діва починає розмірковувати не лише про себе, а й про свого партнера, проводячи своєрідний аналіз його душі, дбайливо розрізаючи на частини та вивчаючи. На жаль, висновки найчастіше виявляються помилковими, оскільки Діва схильна судити інших. Вона може продовжувати аналізувати ідеально нормальних людей, не помічаючи, що вони не мають того, що вона так старанно шукала.


Терези

Бажання гармонії. Парадоксально, але бажання створити гармонійні стосунки може стати перепоною для Терезів. У пошуках гармонії вони готові поступитися настільки, що навіть ганчірочку, що витирається, про яку зазвичай витирають ноги, вони готові перетворити на вівтар, аби уникнути конфлікту. На жаль, цим користуються деякі нечестивці. На щастя, Терези володіють достатньою силою, щоб залишити такі відносини, але, на жаль, у них не вистачає рішучості для того, щоб вступити у відносини, які, можливо, не ідеальні в гармонії, але здорові та нормальні.


Скорпіон

Підозрілість. Скорпіонам заважає надмірна підозрілість. Вони переконані, що даючи комусь ключ до свого беззахисного серця, цей хтось обов'язково зловживатиме цим, завдаючи удару прямо в аорту. Незважаючи на те, що Скорпіони самі не рідко займаються подібними маніпуляціями, вони завжди знаходять привід підозрювати, що їх дурять. Вони прикидаються щиро закоханими, але Скорпіон бачить лише свої страхи. На жаль, як із цим боротися – питання відкрите.


Стрілець

Непостійність. Відносини зі Стрільцем починаються легко, але також легко і закінчуються. І справа не в тому, що їй щось не подобається, а в тому, що їй просто набридає. Вона не хоче серйозних стосунків, тому що це може означати пропозицію, весілля тощо. Це не те, на що вона підписувалася. Головне – не лякати її. Чим довше ви демонструєте, що стосунки лише легка інтрижка, тим більше шансів, що ви зможете утримати її у своєму житті, навіть якщо це просто для зустрічей з вашими онуками на весіллі.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися