Важливо

Атака по Одесі 2 березня: все ще відомо від вибуху до завершення розбору завалів (ФОТО +18)

Внаслідок атаки по Одесі загинуло п’ятеро дітей, наймолодшому було 4 місяці

Російські війська вчинили черговий теракт проти цивільного населення в Одесі, залишивши за собою слід руйнівних наслідків. В результаті атаки один з під'їздів багатоповерхівки був повністю зруйнований. “Коментарі” зібрали всю інформацію про атаку по Одесі 2 березня. 

Чим РФ атакувала Одесу

Росіяни спрямували з акваторії Чорного моря 8 ударних дронів типу "Shahed-131/136". Бойова робота ППО тривала протягом години, бійцям вдалось збити 7 ворожих БпЛА. 

Розбір завалів в Одесі

Майже дві доби рятувальники розбирали завали та шукали людей. Понад 40 годин безперервної роботи разом з волонтерами, громадськими організаціями, правоохоронцями та психологами. 

Загалом під час пошуково-рятувальних робіт вдалось врятувати 5 людей. На стаціонарному лікуванні перебувають троє людей, двоє — у реанімації, їхній загальний стан важкий. Ще одна людина у стані середнього ступеня тяжкості лікується у травматологічному відділенні.


Вбивство дітей в Одесі

Внаслідок влучання російського дрона в багатоповерхівку загинуло 12 людей, пʼятеро з них – діти: 4-місячний Тимофій, 7-місячна Ліза, 3-річний Марк, 8-річна Злата та Сергійчик, якому в липні мало виповнитися 10 років. 

УВАГА! ФОТО 18+, МІСТИТЬ ЧУТЛИВИЙ КОНТЕНТ!

У неділю 3 березня в Одесі оголосили день жалоби. До багатоповерхівки одесити почали приносити квіти, лампадки та м'які іграшки. 

Коментар Зеленського щодо обстрілу Одеси

Сьогодні весь день тривала рятувальна робота в Одесі на місці влучання "шахеда" в будинок. Діставали тіла дітей з-під завалів. Станом на цей час відомо про 12 загиблих, із них – п’ять дітей. Мої співчуття рідним і близьким. П’ятьох людей вдалося врятувати. На місці працювали й ДСНС України, поліція, психологи та працівники комунальних служб. Я вдячний усім людям, які допомагали, – зазначив Володимир Зеленський. 




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися