Куди піти в Одесі: найцікавіші події вересня

Огляд афіши Одеси на вересень

Повномасштабна війна в Україні триває, проте, треба жити, любити й боротися - не дивлячись ні на що. "Коментарі" зібрали найцікавіші події, які відбудуться у вересні в Одесі. Тут є концерти, виставки, спектаклі, шоу та багато інших івентів. Обирайте на власний смак та не сидіть вдома, але слідкуйте за повітряними тривогами та виконуйте правила безпеки. 

Куди піти в Одесі у вересні:


Ілюзіон шоу від Magic Brothers "ДИВОVISION"

Вистава відомих українських ілюзіоністів братів Томашевських розрахована на всю родину. Ілюзіон шоу від Magic Brothers викликає такий захват, що доросли почувають себе дітьми. А діти нібито потрапляють у справжню казку. Головний меседж шоу - важливість сім’ї, особливо в наш час. Брати Томашевські - улюбленці дітей. Вони стильні та таємничі. Вони вміють звичайне зробити фантастичним.

Коли: 7 вересня, 17:00

Де: Обласна філармонія, вул. Буніна, 15

Вартість: від 290 грн

Квитки за посиланням 


Прем'єра вистави "Вирій"

"Вирій" – драма на одну дію про жінок, які проживають війну. Кожна з них має за плечима складний життєвий шлях, і кожна рішуче вирушила у свою путь. Примхлива доля зводить їх на одній автобусній зупинці, де нечасто оголюють душу незнайомцям, але що ж робити, коли очікуваний транспорт ніяк не забере їх звідси? Нічого кращого ніж їсти цукерки й моститися просто неба на ночівлю жінки не вигадали. Та коли над ними простягається вільний інший шлях – той, що Чумацький, наприкінці якого живе Рід, то нічого приховувати одна перед одною. А перед собою?..

Коли: 7 вересня, 16:00

Де: Одеський академічний український музично-драматичний театр ім. В. Василька, вул. Пастера, 15

Вартість: 350 грн

Подробиці за посиланням 


Екскурсія "Одеські дворики та історії"

Знову поринемо в атмосферу дивовижних та різноманітних двориків, парадних в'їздів та старовинних сходів. А скільки історії зберігають у собі ці чудові місця. Давайте ж мандрувати разом куточками нашого міста. Маршрут вулицями: Єлісаветинська - Пастера - Кінна - Ляпунова - Князівська.

Вас чекають:

Найдовше прохідне подвір'я.

Справжній колоритний одеський двір.

Місце проживання одеських скульпторів.

Безліч історій та відвідування місць проживання знаменитих людей, які прославили своїми діяннями місто Одесу далеко за її межами.

Чудова архітектура та неймовірні особливості одеських вулиць.

Відмінна компанія.

Коли: 8 вересня, 16:00

Де: вул. Єлісаветинська, 5

Вартість: 300 грн - дорослі; 150 грн - школярі

Подробиці за посиланням 


Вистава "Кайдаші"

Повість "Кайдашева сім’я" була написана у 1879 році. Стільки часу минуло відтоді, а що змінилося?! Отже, жили-були Кайдаші – велика родина: Омелько Кайдаш, його дружина, сини, невістки… Поруч з ними – їхні сусіди, куми, що святкували разом з ними весілля, родини тощо. Було в їхньому житті все, як зазвичай буває у людей: свої радощі, клопоти, сварки й примирення. Турбували їх вічні проблеми, пов’язані з поколіннями, – "батьки і діти". Також вічні повсякденні проблеми життя, коли стикаються "моє" і "спільне". Комічні ситуації в цій сімейній хроніці межують з драматичними подіями. Щоправда, суперечки в родині Кайдашів, такі смішні, дріб’язкові й дуже нагадують декого з нас, сьогоднішніх, у наших складних родинних взаєминах, у стосунках із сусідами, та й на ширшому рівні, так би мовити, у загальнодержавних масштабах, у нашому суспільному житті.

Коли: 13, 14 вересня, 18:00

Де: Одеський академічний український музично-драматичний театр ім. В. Василька, вул. Пастера, 15

Вартість: від 80 грн

Квитки за посиланням 


Hans Zimmer Symphony

Концерт саундтреків Ганса Циммера. Hans Zimmer Symphony - нове симфонічне шоу саундтреків у виконанні оркестру BIGSHOW ORCHESTRA, під керівництвом талановитого диригента Романа Мачишина та за участі рок-бенду, хору та кращих солістів.

Коли: 17 вересня, 18:00

Де: Обласна філармонія, вул. Буніна, 15

Вартість: від 340 грн

Квитки за посиланням 


YOGA SUMMER FEST 2024

Приєднуйтесь до найкрупнішого міжнародного йога-фестивалю в Україні. Більш 100 кваліфікованих майстрів. Площа фестивалю 16 гектарів.

Програма для здоров’я і розвитку:

Йога: філософія, практика, медитація

Лекції: аюрведична медицина, астрологія, ведичні знання

Масажі майстер-класи

Трансформаційні ігри

Сучасні напрямки психології

Жіноче та чоловіче здоров’я

Розвиток дитини

Творчі майстер-класи: арт-терапія, hand-made, жіночі кола

Коли: 19-23 вересня, з 09:00 до 21:00

Де:  Ботанічний сад ім. Мечнікова, Французський бульвар, 48/50

Вартість: безкоштовно

Подробиці за посиланням 


Концерт DANTES

Концерт Володимира Дантеса в Одесі. Володимир Дантес - популярний український співак та телеведучий. Торік у нього вийшов альбом "КИТИ", в якому поєднані українські пісні DANTES та декілька перекладів його старих пісень з російської мови. "Мене переконав Діма Монатік. Він сказав: "Блін, ти так кайфанеш". І я зараз почав просто перекладати. І я дійсно так кайфую, тому що ти начебто написав нову пісню, але яку вже всі відразу знають", - заявив журналістам Володимир Дантес.  

Коли: 22 вересня, 18:00

Де: Обласна філармонія, вул. Буніна, 15

Вартість: від 550 грн

Квитки за посиланням 


Концерт гурту "Скай" в Одесі 

Музиканти подарують вам легендарні хіти, нові пісні та акустичну програму. "Музика і мистецтво - це те, що нас повертає до життя, це те, що нагадує нам, що ми живі, надихає, заряджає, мотивує, ще плюс дає донати для нашої перемоги", - сказав в одному з інтерв’ю фронтмен гурту Олег Собчук.

Коли: 28 вересня, 19:00

Де: Обласна філармонія, вул. Буніна, 15

Вартість: від 260 грн

Квитки за посиланням 


Живий концерт SHUMEI в Одесі

Співак став відомим завдяки треку "Тривога", який випустив на четвертий день війни. Ця пісня стала для українців інтерпретацією власної історії. Чому? Бо в ній описується життя кожного з нас з 24 лютого – "Повітряна тривога...", "Кулі нам летять в очі, та ми разом стоїмо…". Тому зовсім не дивно, чому цей сингл припав до душі. Згодом, після пісні "Тривога", Олег Шумей презентував треки "Пробач", "Біля тополі" та багато інших творів. Вони швидко стали улюбленими хітами, які співають сьогодні й на фронті, й на патріотичних заходах.

Коли: 29 вересня, 18:00

Де: Обласна філармонія, вул. Буніна, 15

Вартість: від 290 грн

Квитки за посиланням 


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися