Куди піти в Одесі: найцікавіші події цих вихідних

Зібрали найцікавіші заходи, які відбудуться у Києві цими вихідними, з 19 по 20 серпня

Повномасштабна війна в Україні триває, проте, треба жити, любити й боротися - не дивлячись ні на що. Коментарі зібрали найцікавіші події, які відбудуться на цих вихідних в Одесі. Обирайте на власний смак та не сидіть вдома, але слідкуйте за повітряними тривогами та дотримуйтесь правил безпеки. 

Куди піти в Одесі на вихідних 19 та 20 серпня:


Вистава для дітей "Чиполліно"

У чарівній країні, де овочі та фрукти прийняли людське обличчя, хлопчик Чиполліно, природжений лідер, вирішує допомогти друзям у захоплюючій битві з синьйором Помідором.

Коли: 19 серпня, о 11:00

Де: Де: Одеський академічний театр музичної комедії ім. М. Водяного, вул. Пантелеймонівська, 3

Вартість: від 250 грн

Квитки за посиланням 


Цирк на льоду

Неймовірний льодовий перфоманс "Ukrainian дивертисмент, або Незламні". Найкращі артисти – жонглери, фігуристи й акробати, ілюзіоністи та дресирувальники подарують вам незабутні моменти. Ведуча програми – неповторна клоунеса Джулія Kiss. "Незламні" – це майстерні, продумані до найменших деталей складні номери на льодовій арені. Виступи вправних гімнастів на ременях, в повітряному кільці без жодного страхування перехоплюватимуть подих. Майстри фігурного та спортивного катання вразять складними акробатичними трюками. Артисти віртуозно маневруватимуть, використовуючи складний реквізит для номерів на льоду.

Коли: 19 та 20 серпня, о 17:00

Де: Одеський Державний Цирк, вул. Коблевська, 25

Вартість: від 250 грн

Квитки за посиланням 


Вистава "Двоє на гойдалках"

Все почалося у Нью-Йорку. Все почалося з телефонного дзвінка. З помилки номером. З випадкової розмови. Танцівниця Гіт ель Моска і адвокат Джеррі Райан. Дві самотні людини у великому місті. Чому б просто не зустрітися? Чому б просто не зігріти один одного? Чому б не почати жити разом, бо хтось захворів і потребує допомоги? Чому б не допомогти розібратися у складних стосунках? Чому б не почекати, коли все владнається? Чому б не спробувати знову?

Коли: 19 серпня, о 18:00

Де: Одеський академічний театр музичної комедії ім. М. Водяного, вул. Пантелеймонівська, 3

Вартість: від 320 грн

Квитки за посиланням 


Шампанські очі. Кузьма 55

Рідні Андрія Кузьменка запрошують на концерт, присвячений його Дню народження. В цей вечір на сцені гратиме Державний естрадно-симфонічний оркестр України під орудою диригента Миколи Лисенка. Також у концерті прийматимуть участь зіркові гості.

Коли: 20 серпня, о 19:00

Де: Літній Театр "GORSAD", вул. Дерибасівська

Вартість: від 400 грн

Квитки за посиланням 


Оперета на 2 дії "Принцеса цирку"

Вистава поєднує в собі чарівні мелодії, хитросплетіння інтриг, вир почуттів і неповторне відчуття свята, яке приносить цирк. Трапляється, що доля людей складається всупереч їхнім бажанням. Коли це відбувається, людина стає перед вибором — боротьба чи втеча. Яскравий приклад подібної ситуації є основою сюжету оперети Імре Кальмана "Принцеса цирку". Коли у композитора виникла ідея, він сказав: "Я вже писав оперети, дія яких відбувалася в театрі, перед театром, за лаштунками театру, тепер хочу обрати місцем дії цирк". 26 березня 1926 року у Відні на сцені Театру "Ан дер Він" було з тріумфом зіграно нову оперету "Принцеса цирку". Рекомендований вік для перегляду вистави: від 10-ти років

Коли: 20 серпня, 17:00

Де: Одеський академічний театр музичної комедії ім. М. Водяного, вул. Пантелеймонівська, 3

Вартість: від 300 грн

Квитки за посиланням 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися