Куди піти в Одесі: найцікавіші події цих вихідних

Зібрали найцікавіші заходи, які відбудуться у Києві цими вихідними, 26 та 27 серпня

Повномасштабна війна в Україні триває, проте, треба жити, любити й боротися - не дивлячись ні на що. Коментарі зібрали найцікавіші події, які відбудуться на цих вихідних в Одесі. Обирайте на власний смак та не сидіть вдома, але слідкуйте за повітряними тривогами та дотримуйтесь правил безпеки. 

Куди піти в Одесі на вихідних 26 та 27 серпня:


Прогулянка на Одеську кіностудію

Одеська кіностудія знімає фільми з 1907 року та її недаремно називають "Голлівуд на Чорному морі". Тут розпочинав свій творчий шлях родоначальник українського кіноавангарду — Олександр Довженко, працював Дзига Вертов, знімав епізоди "Броненосця "Потьомкін"" Сергій Ейзенштейн. На прогулянці почуємо безліч історій, оповідань та байок про улюблених акторів, фільмів та героїв. На території Одеської Кіностудії відвідаємо два музеї: Музей Екпозиції Кіно та Музей Техніки Кіно.

Коли: 26 серпня, о 12:00

Де: Французький бульвар, 33

Вартість: від 250 грн

Квитки за посиланням 


LAPATIN

Музикант та виконавець Дмитро Лопатін запрошує всіх на незабутній сольний концерт. Вас чекає вечір повний музичних сюрпризів та неймовірних емоцій. Дмитро презентує свої унікальні кавер-версії улюблених хітів, які обов’язково піднімуть вам настрій та зроблять серпневу ніч незабутньою

Коли: 26 серпня, о 19:00

Де: Poncho Snack Art Bar, вул. Грецька, 26/28

Вартість: безкоштовно 

Подробиці за посиланням 


Цирк на льоду

Неймовірний льодовий перфоманс "Ukrainian дивертисмент, або Незламні". Найкращі артисти – жонглери, фігуристи й акробати, ілюзіоністи та дресирувальники подарують вам незабутні моменти. Ведуча програми – неповторна клоунеса Джулія Kiss. "Незламні" – це майстерні, продумані до найменших деталей складні номери на льодовій арені. Виступи вправних гімнастів на ременях, в повітряному кільці без жодного страхування перехоплюватимуть подих. Майстри фігурного та спортивного катання вразять складними акробатичними трюками. Артисти віртуозно маневруватимуть, використовуючи складний реквізит для номерів на льоду.

Коли: 26 та 27 серпня, о 17:00

Де: Одеський Державний Цирк, вул. Коблевська, 25

Вартість: від 250 грн

Квитки за посиланням


Концерт Арсена Мірзояна 

Пісні Арсена Мірзояна – про наше сьогодення. З його болем, трагедіями, але й з вірою та надією. Арсена Мірзояна називають "Сталевим голосом України" та справедливо вважають символом мужності і романтизму на українській сцені. 

Коли: 27 серпня, о 19:00

Де: Літній Театр "GORSAD", вул. Дерибасівська

Вартість: від 400 грн

Квитки за посиланням 


Ре/Візія: Кінопоказ "Вечір на Івана Купала" (1968) Юрія Іллєнка

У рамках другого фестивалю сучасної культури ПОРУЧ та проєкту "Ре/Візія" - виставки сучасних плакатів до культових українських фільмів - відбудеться показ "Вечір на Івана Купала" (1968) Юрія Іллєнка. Стрічку представить кінознавець Довженко-Центру Станіслав Битюцький.

Молодий селянин Петро закохався в доньку свого хазяїна, а дівчина відповіла хлопцю взаємністю. Все б нічого, та батько відмовляється віддавати доньку заміж за батрака. З горя Петро йде в шинок, де зустрічається з Басаврюком, якого всі вважають за диявола. Басаврюк пропонує Петрові страшну угоду, яка має допомогти хлопцеві отримати красуню в дружини.

Коли: 27 серпня, о 19:00

Де: ONFAM / Одеський національний художній музей, 

Вартість: від 150 грн

Квитки за посиланням 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися