Куди піти в Одесі: найцікавіші події цих вихідних

Куди піти в Одесі на вихідних 7 та 8 жовтня.

Повномасштабна війна в Україні триває, проте, треба жити, любити й боротися - не дивлячись ні на що. Коментарі зібрали найцікавіші події, які відбудуться на цих вихідних в Одесі. Обирайте на власний смак та не сидіть вдома, але слідкуйте за повітряними тривогами та дотримуйтесь правил безпеки. 


Балет для дітей "Білосніжка"

Балет на дві дії. Лібрето Вітольда Борковського та Станіслава Петровського. За участі оркестру, солістів, артистів балету театру та зразкового ансамблю класичного танцю "Фуете" школи мистецтв №14, центру балету "Фуете-гранд" (художні керівниці - Марина Козяр та Ганна Погорецька).

Коли: 7 жовтня, о 12:00

Де: Одеський національний академічний театр опери та балету, пр. Чайковського, 1

Вартість: від 70 грн

Квитки за посиланням 


Вистава "[email protected]"

Цей драматичний твір про людей і людяність вже неодноразово підкорював глядачів на різних сценах світу. Головних героїв лише троє - подружжя і цуценя Булька. Господарі не встигають піклуватися про собаку, тому вирішують залишити тварину в установі, де її мають усипити.

Причому всередині родини єдності немає, і цей непростий вибір долі собаки викриває негаразди в житті людей. Чоловік - нерішучий і розгублений, він не може покинути роботу зі складним графіком, але й Бульку йому щиро жаль. А яка у нього жінка, що вимагає позбутися цуцика? Чи така вона вже жорстока? А може просто загнана у кут власним життям і дуже нещасна? Важка, складна та лякаюча пересічного глядача роздумами про самих себе п’єса. Де межа гуманності? Чи здатні ми на несподівані вчинки, коли стоїмо перед важкім вибором? Що таке відповідальність і чи завжди ми здатні витримати цей тягар?

Коли: 7 жовтня, 16:00

Де: Одеський обласний академічний драматичний театр, вул. Грецька, 48

Вартість: 200 грн

Квитки за посиланням 


Ілюзіон "Шоу Сандерса"

На вас чекаж молодіжна сага про кохання, мрії, розчарування, пристрать. Як іноді хочеться відчути життя на повну, розірвати сіре коло буденності! Так, як персонажі цієї історії.. Осяянні мрією, вони йдуть до створення найкрутішого шоу в провінційному містечку, де всім на них байдуже! І тут починаються зовсім недитячі забави. Що ж, шлях до зірок, тернистий, тут можна зустріти і пристрасть, і любов, і розчарування, і, можливо, втілення мрій.

Коли: 7 жовтня, 18:00

Де: Театр Малих Комедій, вул. Асташкіна, 1

Вартість: від 275 грн

Квитки за посиланням


Вистава "Останнє попередження"

Піднімемо фундаментальні теми людського існування, вірніше, одну з них. Але саме ту, що так турбує будь-якого, хто над нею ретельно замислювався. Якщо смерть - це тільки завіса, то що вона від  нас приховує? Чи є щось за межами відпущеного нам на цій землі компромісного терміну? Для наших героїв кінець - це тільки початок, ось тільки з досить несподіваним продовженням і постійним впливом їх сумбурних рішень з прожитого життя... Цілих півтори години інтенсивних переживань і захоплюючих емоцій, сміху і стримування сліз. Формат малої сцени спочатку дивує, потім з'являється почуття власної участі. Здається, ось-ось і тебе теж підхоплять в цьому вихорі емоцій і втягнуть  в те, що відбувається. І неодмінно втягнуть.

Коли: 8 жовтня, 16:00

Де: Одеський обласний академічний драматичний театр, вул. Грецька, 48

Вартість: 200 грн

Квитки за посиланням 


Вистава  "Будьте ви щасливі!"

Це комедійна історія зі щасливим кінцем. Але незважаючи на весь гумор, у постановці розкриваються серйозні теми, притаманні минулому століттю. Тут є й образи тоталітарної радянської машини, образи протидійної сили, залучені економічна політика, мовні парадигми та фольклор. А в епіцентрі сюжету  - кохання, герої Рафа (фольклорист) і Лея (продавчиня риба); їхні суперники - Тома і чекіст Сеня. Цікаво, що за історія трапилася з ними? 

Коли: 8 жовтня, 18:00

Де: Одеський театр юного глядача, вул. Грецька, 48А

Вартість: 200 грн

Квитки за посиланням 


Великий Стендап

Великий стендап-концерт від крутих українських стендап-коміків. Для вас жартуватимуть Іван Жорноклей, Раміль Янгулов, Олесь Пінчук, Слава Бу. 20% коштів буде перераховано на потреби ЗСУ. Тривалість програми – 60-90 хвилин. Шоу-програма представлена українською мовою. Рекомендовано особам від 18 років.

Коли: 8 жовтня, 19:00

Де: BEIT GRAND, вул. Ніжинська 77/79

Вартіть: від 250 грн 

Квитки за посиланням



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися