Куди піти в Одесі: найцікавіші події цих вихідних

Куди піти в Одесі на вихідних 21 та 22 жовтня

Повномасштабна війна в Україні триває, проте, треба жити, любити й боротися - не дивлячись ні на що. Коментарі зібрали найцікавіші події, які відбудуться на цих вихідних в Одесі. Обирайте на власний смак та не сидіть вдома, але слідкуйте за повітряними тривогами та дотримуйтесь правил безпеки. 


Балет для дітей "Червона Шапочка"

Це знайома кожному з дитинства історія про турботливу онуку, що необережно несе пиріжки бабусі через ліс. Про підступність, що чекає в самих звичних місцях і кордони людської доброти. Історія, розказана мовою танцювальних рухів під музику відомих композиторів. Вистава буде цікава дорослим і дітям. 

Коли: 21 жовтня, о 12:00

Де: Одеський національний академічний театр опери та балету, пр. Чайковського, 1

Вартість: від 70 грн

Квитки за посиланням


CHEEV

CHEEV (Владислав Чижиков) - молодий виконавець з Білорусії, що проживає на території України та співає українською. Його талант був оцінений на "Голос країни" і вже у 2019 році, під псевдонімом CHEEV, відбувся дебютний реліз пісні "Оберігати". А 2021 - рік випуску першого альбому "Drama". Стиль CHEEV - це комбінація жанрів інді та альтернативи, в поєднанні з особливим вокалом та ліричним текстом. Композиція "Гарно так" потрапила в чарти не лише в Україні, а й в Європі. Цей трек захопив TikTok та Instagram. Все завдяки ідеї поєднати в пісні оптимізм та віру в майбутнє.

Коли: 21 жовтня, 19:00

Де: Одеська кіностудія, Французький бульвар, 33

Вартість: 500 грн

Квитки за посиланням 


Вистава "Ефект Доплера"

Ви згодні із твердженням "Детективна історія – це приємна розвага для шляхетних умів"? Тоді вас тим більше захопить загадка злочину в англійському стилі! До відомого автора детективних романів приходить інспектор поліції, розслідуючи зникнення Майло Тіндла. У руках поліції – таємнича записка. Невже заплутаному злочину судилося зійти зі сторінок книг у реальне життя чи це просто гра уяви?

Коли: 21 жовтня, 16:00

Де: Одеський обласний академічний драматичний театр, вул. Грецька, 48

Вартість: 200 грн 

Квитки за посиланням 


Вар’єте-шоу "Цирк у стилі джаз"

Імпровізація та поліритмія джазу поєднанні з майстерністю циркового мистецтва - це диво, яке одесити мають змогу побачити на власні очі. Спільний проєкт Одеського державного цирку та Національного цирку України вар’єте-шоу “Цирк у стилі джаз” демонструє нові можливості для розвитку вистав. Мова йде про перехід від естетики популярного мистецтва джазу до категорії елітарної музики в цирку. “Цирковий джаз” - нове слово у своєму амплуа. Він швидко поширюється у світі. Станьте одним з перших, хто доторкнеться до новаторського дива. Під час вистави прозвучать українські пісні в джазовій обробці, а також кілька легендарних джазових пісень: "Hello, Dolly", Jerry Herman, "The Entertainer", Scott Joplin, "Can't take my eyes off you", Bob Crewe, Bob Gaudio.

Коли: 21, 22 жовтня, 16:00

Де: Одеський державний цирк, вул. Коблевська, 25

Вартість: від 200 грн

Квитки за посиланням


Концерт органної музики

Концерт органної музики за участі солістів опери та оркестру. Перше відділення програми відкриється незрівняною світовою класикою, а у другому — в магічному обрамленні музики органу звучатиме українська класика та народний мелос. Хвилююча, зворушлива музика, яка дарує віру та надію, лунатиме на сцені Одеської Опери.

Коли: 22 жовтня, 16:00

Де: Одеський національний академічний театр опери та балету, пр. Чайковського, 1

Вартість: від 100 грн

Квитки за посиланням


Вистава "Тіні забутих предків"

Далеко в Карпатських горах живуть люди, які не втратили зв'язок зі своїми предками і вірять в містичний та загадковий світ пращурів. Відчувають єдність з природою і рідним краєм. Це гуцули, самобутні та нескорені люди, які оберігають свої звичаї і слідують заповітам старших. Тут любов солодка як вода з гірського джерела, а сльози солоніше за землю. Тут зустрілися і покохали один одного Марічка та Іван.

Коли: 22 жовтня, 18:00

Де: Одеський академічний музично-драматичний театр імені В. Василька, вул. Пастера, 15

Вартість: 200 грн

Квитки за посиланням 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися