Куди піти в Одесі: найцікавіші події цих вихідних

Куди піти в Одесі на вихідних 28 та 29 жовтня

Повномасштабна війна в Україні триває, проте, треба жити, любити й боротися - не дивлячись ні на що. Коментарі зібрали найцікавіші події, які відбудуться на цих вихідних в Одесі. Обирайте на власний смак та не сидіть вдома, але слідкуйте за повітряними тривогами та дотримуйтесь правил безпеки. 


Вистава "Івасик Телесик"

Знаменита українська історія про хлопчика та злісну відьму обростає новими подробицями, а заразом поповнюється іншими героями. А сам сюжет, який стає ще більш насиченим, у такій інтерпретації цілком тягне на сучасний хоррор. Тепер у Івасика-Телесика з'явився відданий, хоч і не надто надійний, помічник Забудько-Незнайка. А у коваля Кирила засліпила під чарами Зміючки його донька Орися. Так що клопоту у нашого головного героя явно додалося, але тим цікавіше.

Коли: 28 жовтня, 12:00

Де: Одеський театр юного глядача, вул. Грецька, 48А

Вартість: 200 грн

Квитки за посиланням 


Вистава "Три товариші"

Вистава від Київського Національного театру ім. І. Франка, без сумніву, збере повний зал. Зірковий склад акторів:

Роберт Локамп - Народний артист України - Євген Нищук

Патріція Хольман - Народна артистка України - Анжеліка Савченко

Отто Кестер - Заслужений артист України - Андрій Романій

Готфрід Ленц - Заслужений артист України - Олександр Печериця

Фрау Залевськи - Народна артистка України - Людмила Смородіна

Фердінанд Грау - Народний артист України - Олег Стальчук та багато інших.

Режисер-постановник - Юрій Одинокий

Коли: 28 жовтня, 15:00

Де: Одеський академічний театр музичної комедії ім. М. Водяного, вул. Пантелеймонівська, 3

Вартість: від 250 грн

Квитки за посиланням 


Балет для всієї родини "Дюймовонька"

Крихітна дівчинка Дюймовонька — героїня однойменної казки датського письменника, мандрівника і казкаря Ганса Крістіана Андерсона, незабаром розповість про свої пригоди глядачам. На сцені Одеської опери вона не лише стане на пуанти, а й перенесеться до країни Підвіконня, покатається на Великій Квітковій Каруселі, подорожуватиме землею Жуків і Ельфів, влаштує Велике Прибирання, побуває у Лісі Високих Трав і на показі Високої Жукомоди Від-Жутюр. Тендітна Дюймовонька подолає усі труднощі і врешті - решт, знайде друзів і справжнє кохання. Творці нової вистави, спеціально на замовлення театру, створили музику, лібрето, хореографію, ексклюзивні декорації і костюми, а славетний балет та оркестр Одеської опери сповнили виставу неповторною казковою чарівністю, незабутньою музикою, гумором і блискучою хореографією.

Коли: 28 жовтня, о 17:00

Де: Одеський національний академічний театр опери та балету, пр. Чайковського, 1

Вартість: від 100 грн

Квитки за посиланням 


Вар’єте-шоу "Цирк у стилі джаз"

Імпровізація та поліритмія джазу поєднанні з майстерністю циркового мистецтва - це диво, яке одесити мають змогу побачити на власні очі. Спільний проєкт Одеського державного цирку та Національного цирку України вар’єте-шоу “Цирк у стилі джаз” демонструє нові можливості для розвитку вистав. Мова йде про перехід від естетики популярного мистецтва джазу до категорії елітарної музики в цирку. “Цирковий джаз” - нове слово у своєму амплуа. Він швидко поширюється у світі. Станьте одним з перших, хто доторкнеться до новаторського дива. Під час вистави прозвучать українські пісні в джазовій обробці, а також кілька легендарних джазових пісень: "Hello, Dolly", Jerry Herman, "The Entertainer", Scott Joplin, "Can't take my eyes off you", Bob Crewe, Bob Gaudio.

Коли: 28, 29 жовтня, 16:00

Де: Одеський державний цирк, вул. Коблевська, 25

Вартість: від 200 грн

Квитки за посиланням


TRICKY NICKI

TRICKY NICKI - артист, який запалить публіку своїми хітами: "Hello", "Ride for Ukraine", "PRAY", "PARTY" тасинглом "ОК", який менш ніж за місяць потрапив у ТОП-5 Apple Music та ТОР-10 YouTube Music. Молодий та відомий репер з Києва виконає усі свої вибухові треки. Tricky Nicki – це нове віяння в українській реп-культурі із західним звучанням. Ні краплі акценту, бездоганний англійський та якісний біт – ви обов'язково не повірите, що він з України. Після презентації патріотичного англомовного треку в 2019 році "Ride for Ukraine", тим самим розповівши іноземному слухачеві свою точку зору на політичну ситуацію в країні, артист отримує свою першу масову популярність.

Коли: 29 жовтня, 19:00

Де: Park Residence, Французский бульвар, 85

Вартість: від 300 грн

Квитки за посиланням


Львівський стендап

Стендап-шоу — це ідеальний вибір на вечір для тих, хто хоче насолодитися гарним гумором та добре провести час. Коміки від Stand Up Battle Club потішать вас своїм смішним матеріалом, який точно не залишить байдужим нікого з присутніх. Адже у їхньому виконанні жарти звучать особливо кумедно та гостро. Затишна атмосфера та гарний настрій гарантуємо!

Коли: 29 жовтня, 19:00 

Де: BEIT GRAND, вул. Ніжинська 77/79

Вартість: від 250 грн

Квитки за посиланням


Вистава "Баламути"

Пустотлива комедія від автора сценарію фільму "Кохання та голуби". На що можна піти від одноманітного нудного життя на схилі років? На все, навіть на найбожевільніші вчинки. І вік тому не завада. "Випробуємо нове блаженство!" - вирішили герої цієї веселої історії - і такого начудили, що рушницю без бойка стріляти стало, і півні стали яйця нести. Одним словом, збаламутили застійну воду навколишньої дійсності. Режисер-постановник – Олена Пушкіна.

Коли: 29 жовтня, 18:00

Де: Одеський обласний академічний драматичний театр, вул. Грецька, 48

Вартість: від 100 грн

Квитки за посиланням 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися